counter

Αγάπη με το ζόρι

Αγάπη με το ζόρι
Αγάπη με το ζόρι

Γεια σας φίλοι μου!

Έχετε πια καταλάβει ότι μείζων θέμα στη ζωή μου, παίζει η αγάπη. Γι αυτό και τα τόσα θέματα που αναπτύσσω γύρω από αυτή. Για μένα, η αγάπη δεν είναι απλά η κινητήριος δύναμη, είναι η ίδια η ζωή. Μόνο, με την αγάπη μπορείς να ευτυχήσεις. Ακόμα και όλα τα τριγύρω να έχεις,( εξουσία, πλούτη, αναγνωρισιμότητα ), αν δεν έχεις αγάπη είσαι δυστυχής. Τουλάχιστον, αυτή είναι η δική μου γνώμη.

Σήμερα, έχω εστιάσει στην αγάπη με το ζόρι. Ζευγάρια που μένουν μαζί, αλλά δεν επικοινωνούν. Ζευγάρια που διατηρούν μια ψεύτικη σχέση και που πολλές φορές πίσω από την μάσκα που έχουν δημιουργήσει κρύβεται αγανάκτηση, ακόμα και μίσος. Οι συνέπειες, που παρουσιάζονται είναι κατά κύριο λόγο αρρωστημένες.

Αναρωτήθηκα τον λόγο, και κατέληξα στο συμπέρασμα, ότι όλα ξεκινάνε από την παιδική μας ηλικία. Οι σχέσεις, που θα χτίσουμε ως ενήλικες, θα είναι καλές ή κακές με βάση, πόση αγάπη λάβαμε ως παιδιά. Αν ο ένας, έχει μεγαλώσει με έλλειψη αγάπης, για να μπορέσει να απαλλαγεί από την σύγχυση, που τον κατατρώει από μικρό παιδί και να λύσει τα ερωτηματικά του, για να μην ζει με φόβο την ενήλικη ζωή του, θα πρέπει να απαλλαγεί από την ευθύνη, ότι έφταιξε εκείνος σε κάτι. Αυτό που μπορεί να κάνει, είναι να αλλάξει στάση, να μην επαναλάβει το ίδιο μοτίβο και να ζήσει την ζωή του με τον τρόπο που ονειρεύεται και επιθυμεί. 

Ωστόσο, τα παιδιά που έχουν μεγαλώσει με αγάπη και φροντίδα μπορούν να απολαμβάνουν τα καλά τους συναισθήματα, να αγαπούν δίχως φόβο και άνευ όρων. 

 Όμως, η διαφορετικότητα, στο πως έχουν μεγαλώσει οι άνθρωποι που θα ενωθούν ως σύντροφοι, παίζει τεράστιο ρόλο στην εξέλιξή τους και στην διάρκεια της κοινής τους ζωής. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR