counter

"50 αποχρώσεις του Γκρι": Το pre - party

"50 αποχρώσεις του Γκρι": Το pre - party
"50 αποχρώσεις του Γκρι": Το pre - party

50 Shades of Grey, το ερωτικό μυθιστόρημα που έκανε παγκοσμίως αίσθηση, που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, που ξεπέρασε κάθε όριο, αλλά κατάφερε να κάνει κάθε γυναίκα που διάβασε το βιβλίο, να ερωτευτεί αυτόν τον «ψυχολογικά κατεστραμμένο» ήρωα. Απέμειναν λίγα εικοσιτετράωρα ακόμα μέχρι την πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης και πολυσηζητημένης αυτής ταινίας. 12 Φλεβάρη, βγαίνει επιτέλους στις αίθουσες η ταινία που όπως προδικάζει το promo της, θα σπάσει τα ταμεία. 

Με αφορμή την έναρξη λοιπόν, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 9 Φεβρουαρίου, ένα exclusive prive πάρτυ στο κέντρο της Αθήνας. Ένα σκηνικό που μας προετοίμασε σχετικά με το τι θα δούμε στη μεγάλη οθόνη. Μάσκες, μαστίγια, χειροπέδες (ευτυχώς μόνο για ντεκόρ), ακόμα και Bondage Show (δεν θα μπω σε ανάλυση...καταλαβαίνετε). Ως δηλωμένη fan του περίπλοκου ΕΡΩΤΑ της μικρής Anastasia και του Mr.Grey, βρέθηκα κι εγώ στο πάρτυ συγκεντρώνοντας υλικό για εσάς. Μπείτε στο mood ώστε να γιορτάσετε λίγο διαφορετικά τη γιορτή των αγαπημένων – στο σινεμά! Το τι θα κάνετε μετά γλυκά μου, ΕΝΗΛΙΚΑ ζευγαράκια, είναι υπόθεση δική σας. Για όλους εσάς που ο Βαλεντίνος σας βρίσκει μόνους, μείνετε συντονισμένοι στο Fthis.gr κι εμείς θα τα πούμε στο επόμενό μου post!

Φιλάκιααα

PS: Οι ανήλικοί μου φίλοι, έχετε το νου σας και... προσοχή! Όλα στην ώρα τους, ανάλογα με τη στιγμή και την ηλικία σας! Φροντίστε να μη σας πιέζει κανείς και ποτέ! Αυτό! Ένιωσα την ανάγκη να σας το πω!

Επικοινωνήστε μαζι μου:

twitter.com/LauraNarjes

instagram.com/lauranarjes

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR