counter

5 μαθήματα ομορφιάς που πήρα από τη Amy Schumer!

5 μαθήματα ομορφιάς  που πήρα από τη Amy Schumer!
5 μαθήματα ομορφιάς που πήρα από τη Amy Schumer!

Η γοητεία δεν βρίσκεται στα προφανή…

Είναι, ίσως, η διαφορετικότερη πρόταση που μας έκανε ποτέ το Hollywood. Ξεφεύγοντας από το πρότυπο της ξανθιάς αλλά και από τις εμμονίκης φεμινίστριας η Amy Schumer είναι η τρανή απόδειξη ότι για να πετύχεις το 2019 χρειάζεσαι μυαλό και προσωπικότητα.

Είναι κωμικός και το χιούμορ της είναι οριακά παρεξηγήσιμο. Όταν, όμως, την παρακολουθήσεις πιο στενά ξέρεις ότι πίσω από τις κοφτερές λέξεις και αυθάδεις εκφράσεις της καταλαβαίνεις ότι κρύβει μια ψυχή γεμάτη αγάπη και αποδοχή για όλους όσους αισθάνονται outsiders.

Το 2016 φωτογραφήθηκε για το πρώτο της εξώφυλλο στη Vogue και η σκληρότερη όλων Anne Wintour αποθέωσε την προσωπικότητα και τον τρόπο σκέψης της.  Στην καυστική συνέντευξη της δήλωσε: «Οι γυναίκες πάντα δείχνουν πιο όμορφες χωρίς μακιγιάζ. Αυτό συμβουλεύουν τα περιοδικά ομορφιάς, ωστόσο δεν το εννοούν, αφού προτείνουν εναλλακτικές τύπου nude make up, που πάλι μακιγιάζ είναι. "Λίγο μάσκαρα και δείχνεις θηλυκή", γράφονται συνήθως σε αυτά τα tutorials, περνώντας, φυσικά, μπερδεμένα μηνύματα και προάγοντας - στην καλύτερη περίπτωση - έναν παραλογισμό που είναι για γέλια. Και φυσικά, κάπως έτσι υπονομεύεται η πραγματική σημασία του να μη μακιγιάρεται κάποια και να φορά ό,τι θέλει.»

«Θέλω να κάνω τις γυναίκες να γελούν, να αισθάνονται όμορφες όπως ακριβώς είναι. Θέλω να τους δώσουν φωνή και να μην απολογούνται για αυτό που ακριβώς είναι.», δηλώνει χωρίς να κατατάσσει τον εαυτό της στο φεμινιστικό κίνημα.

Μέχρι σήμερα, καμία γυναίκα κωμικός δεν είχε καταφέρει να φτάσει στην κορυφή της λίστας Forbes. Οι ακριβοπληρωμένοι, αστείοι του θεάματος, ήταν άντρες. Την ροή των πραγμάτων άλλαξε η σιδηρά κυρία της κωμωδίας και κατάφερε να εισχωρήσει στο ανδροκρατούμενο σύστημα. Μάλιστα, τους ξεπέρασε και έγινε επισήμως η πρώτη ακριβοπληρωμένη γυναίκα κωμικός που βάσει της λίστας βρίσκεται πλέον στη θέση 4 με έσοδα που αγγίζουν τα 17 εκ. δολάρια. Είναι ξεκάθαρα ένα girl boss.

Πρόσφατα δημοσιοποίησε την προσωπική της ζωή και παντρεύτηκε τον αγαπημένο της. Μάλιστα, δεν δίστασε να επικοινωνήσει ότι ο σύζυγος της είναι αυτιστικός. «Ήξερα από την αρχή ότι το μυαλό του συζύγου μου ήταν λίγο διαφορετικό από το δικό μου», λέει και συμπληρώνει «ο σύζυγός μου διαγνώστηκε με το σύνδρομο Άσπεργκερ. Ανήκει στο φάσμα του αυτισμού. Είναι στο φάσμα. Και μόλις διαγνώστηκε, σκέφτηκα ότι είναι αστείο, γιατί όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που κάνουν ξεκάθαρο ότι ανήκει στο φάσμα, είναι κι όλα αυτά που με έκαναν να τον ερωτευτώ τρελά! Κι αυτό είναι αλήθεια», περιγράφει.

Πριν λίγους μήνες έφερε στον κόσμο της το πρώτο της παιδί. 2 εβδομάδες μετά τη γέννα επέστρεψε στα τηλεοπτικά της καθήκοντα και πάρα πολλές μητέρες την κατέκριναν. Η απάντηση της; «Στέλνω αγάπη σε όλες τις μαμάδες που με έκραξαν επειδή επέστρεψα στη δουλειά μου».

Η Amy Schumer ανήκει στην κατηγορία των ανθρώπων που ή θα μισήσεις ή λατρέψεις. Δεν υπάρχει μέση οδός, η επιλογή είναι δική σου, όμως ας συμφωνήσουμε όλοι ότι πρόκειται για μια μοναδική προσωπικότητα. Μία γυναίκα που είχε την τόλμη να διαφοροποιηθεί, να διαλέξει ένα μοναχικό μονοπάτι-ίσως- και να πετύχει και αυτό σίγουρα την κάνει εντυπωσιακή στα μάτια μας.

photo: pinterest

 

   

   

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR