counter

10+1 trends που θα έχει η ντουλάπα σου τη νέα σεζόν!

10+1 trends που θα έχει η ντουλάπα σου τη νέα σεζόν!
10+1 trends που θα έχει η ντουλάπα σου τη νέα σεζόν!

Hello, helloooo!  Έχεις ανεβασμένη διάθεση; Εγώ ναι, πολύ για την ακρίβεια. Αυτό το early spring φαινόμενο που παρατηρείται, μου αρέσει πολύ. Παρότι στην Ελλάδα όλα κατά κάποιον τρόπο πάνε στραβά, ο καιρός είναι με το μέρος μας. Ήλιος, υψηλές για την εποχή  θερμοκρασίες  και όρεξη για κρυφές ματιές στις ανοιξιάτικες συλλογές, είναι το mood των ημερών.  Έχω υπάρξει κατά καιρούς υπερ-καταναλωτικότατο ον ειδικά σε ότι αφορούσε αγορές παπουτσιών και ρούχων. Ξέρεις που κατέληξα; Ότι  έχω διπλές, τριπλές, τετραπλές φορές το ίδιο κομμάτι στη ντουλάπα μου. Θες επειδή είχα φάει κόλλημα, θες γιατί ξέχναγα τι αγόραζα, το αποτέλεσμα ήταν πολλές άχρηστες αγορές. Αρά σε αυτό post θα μάθουμε πως να είμαστε έξυπνα κορίτσια και να μην μας «στοιχειώσουν» τα trends, αλλά να τα αξιοποιήσουμε ώστε να εξελίξουμε το style μας.

Για πάμε κυρίες μου…

Καλωσόρισε τις micro mini τσάντες. Ναι ,καλά βλέπεις οι τσάντες μικραίνουν απειλητικά και δυστυχώς χάνουν την πρακτικότητα τους. Αν θες τη γνώμη, μου αρέσει αυτό το trend γιατί θα μας βάλει στη διαδικασία να κουβαλάμε τα απολύτως απαραίτητα. Κουράστηκα να κάνω μια μίνι μετακόμιση κάθε φορά που φεύγω από το σπίτι μου. Κλειδιά, κινητό , καθρεφτάκι και lip balm, είναι αρκετά!

Yeah, chokers are back! Οκ, ήρθε η στιγμή για μια mini εξομολόγηση. Έχω κράξει κόσμο και κοσμάκη  επειδή εξακολουθούσε να φορά τα chokers των 90s. Οι φίλες μου, Π και Κ ξέρουν πόσο ταλαντούχα κραξιματίας είμαι! Παρόλα αυτά, ρε παιδιά, ξανακύλησα στη μάστιγα των choker. Τα θεωρώ sexy και αν τα συνδυάσεις σωστά αποπνέουν και ένα chicness. Καταρχήν επέλεξε ένα διακριτικό λεπτό  κορδονάκι όπως της φωτογραφίας και προς θεού μην το τολμήσεις αν έχεις πλούσιο στήθος.  Το αποτέλεσμα θα είναι φτηνό.

Οι boho διαφάνειες είναι τρελό κόλλημα εφέτος. Γενικά έχω ένα θέμα με το bohemian style, ειδικά όσο καλοκαιριάζει. Ανάλαφρο με ένα ανεπιτήδευτο sexiness, δεν θα το ξεπεράσω ποτέ! Ο οίκος Etro (υπεραγαπημένος μου ) παρουσίασε mix prints συνδυασμένα με φλατ σατέν μπαλαρίνες και τα κορίτσια του θύμιζαν  πριγκίπισσες που ξεπήδησαν από το Woodstock.

Cropped ξανά και ξανά. Η κοιλιά σου και φέτος θα είναι σε κοινή θέα, μιας και τα crops tops καλά κρατούν πρωταγωνιστική θέση στη ντουλάπα μας. Δεν είμαι αντικείμενη απέναντι σε αυτό το trend γιατί τα περισσότερα tops μου είναι cropped. Δεν έχω την ιδανική σιλουέτα, πιο συγκεκριμένα είμαι σωματότυπος Beyonce  με όλα τα κακά που μπορεί να συνεπάγονται. Έτσι όταν θέλω να «κλέψω» φοράω μια φαρδιά παντελόνα και ένα cropped top που αφήνει την κοιλιά μου ακάλυπτη η οποία είναι το πιο δυνατό σημείο του σώματος μου.

Τα cool γυαλιά ηλίου είναι υποχρεωτικά. Τα γυαλιά πάντα ψαρώνουν τους γύρω μας είτε είναι οράσεως είτε ηλίου. Προσπάθησε να βρεις ένα σκελετό που έχει ενδιαφέρον και να ξεφεύγει από τα τετριμμένα, θα αναβαθμίσει και το απλό σύνολο.

Μην ξεχνάς τη κλασσική μαύρη, μπλε ή ταμπά γόβα. Θα μου πεις δεν σου λέω και κάποιο νέο, άλλα έχω μια πρόταση. Προτίμησε γόβες με λουράκι στο αστράγαλο, είναι πιο updated και αυτόματα μετατρέπουν ένα σύνολο κάνοντας το πιο chic. Απόφυγε τες αν οι αστράγαλοι σου είναι σαν τους δικούς μου, δηλαδή λίγο χοντροί. Το λουράκι θα δείξει το πόδι πιο κοντό και χοντρό από ότι είναι.

Τι λες για ένα φόρεμα σακάκι; Φέτος οι σχεδιαστές φαίνεται να θέλουν να διευκολύνουν τα εργαζόμενα κορίτσια και συμπεριέλαβαν στις συλλογές τους  κομμάτια με office επιρροές. Τα σακάκια και οι pencil φούστες αποτελούν μια  ασφαλής αλλά και βαρετή επιλογή. Τι λες να το εξελίξουμε λοιπόν; Μετέτρεψε το παλιό φαρδύ σακάκι σε φόρεμα όπως της φωτογραφίας, αφαίρεσε τα μανίκια και δημιούργησε το εφέ στενότερης μέσης με μια statement ζώνη.

Κάτι φλουο για τα κρύα βράδια. Οκ, μπορεί να παραπήρα θάρρος με την καλοκαιρία, αλλά ακόμα το πουλοβεράκι είναι απαραίτητο τα βράδια και τα πρωινά. Ας  ξεχάσουμε για λίγο την κλασσική μαρινιέρα; Προτείνω να βάλουμε λίγο χρώμα και να τολμήσουμε το φλουο. Όχι δεν θα σε αφήσω να το φορέσεις σε μαγιό, t-shirt ή στα νύχια (κακομοίρα μου!!!!!) αλλά σε ένα πουλόβερ θα μπορούσε να είναι fun με τα basic ρούχα της καθημερινότητας.

Τα fashionable κορίτσια φυράνε μιλιτέρ! Όχι, όμως με τον αναμενόμενο τρόπο. Συνδύασε το μιλιτέρ μπουφάν σου, με το ξεχασμένο παγετένιο φόρεμα  των early 00ς. Το συγκεκριμένο mix& match προδίδει ένα κορίτσι που ενημερώνεται και δεν φοβάται να τολμήσει, ενώ μεταξύ μας κανένας δεν θα κακοχαρακτηρίσει την παγιέτα σου.

Into the boys world με τα αγαπημένα σου oxfords.  Ανήκω στην κατηγορία των κοριτσιών που λατρεύω να φοράω τα ρούχα των αγοριών μου. Είμαι big girl και έτσι δεν δείχνουν ξένα πάνω μου.  Το μόνο που δεν μπορώ να κλέψω  είναι τα παπούτσια τους-για ευνόητους λόγους-. Έτσι δεν θα πω πότε όχι στην αγορά ενός ζευγαριού oxfords ή brogues-όπως θες να το πεις. Τα θεωρώ πολύ sexy όταν είναι συνδυασμένα με ένα στενό μίνι φόρεμα ή ένα φαρδύ σορτς.

Ποιος είπε ότι οι αεροσυνοδοί δεν αποτελούν έμπνευση;  Το μεγαλύτερο, οικονομικότερο και δικό μου αγαπημένο trend για την Άνοιξη είναι το φουλάρι στο λαιμό δεμένο  με τον τρόπο που σου δείχνω στην φωτογραφία. Bloggers, μοντέλα, it girls αναβαθμίζουν το απλό t-shirt ή top ή πουκάμισο τους με το συγκεκριμένο αξεσουάρ.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR