Η σεφ Angela Dimayuga μας δείχνει πώς γίνεται το καλύτερο τηγανιτό κοτόπουλο της Νέας Υόρκης. Το μυστικό όλης της επιτυχίας κρύβεται στο μαρινάρισμα του κοτόπουλου για τρεις ημέρες σε koji, μία μορφή μαγειρεμένου ρυζιού που έχει υποστεί ζύμωση. Τελικά, ίσως και να αξίζει τον κόπο να περιμένετε.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κατερίνα Καινούργιου: "Είναι το στήθος μου στραβό; Δεν μπαίνω ξανά στο χειρουργείο"
Munchies - Chef's Night out! Guns & Butter
Munchies - Chef's Night out! Frankies Spuntino
Munchies - Chef's Night out! Fat Pasha
Munchies - Chef's Night out! Faith & Flower
Munchies - Chef's Night out! Chef’s Night Out: Hopgood’s Foodliner
MOST POPULAR
Κώστας Φραγκολιάς για Άρη Σοϊλέδη: "Έχουμε πάψει να μιλάμε - Όταν έλειπε η Μαρία τον πήρα τηλέφωνο και..."
Ελληνίδα ηθοποιός έγινε για πρώτη φορά μαμά και το ανακοίνωσε μέσω Facebook
Μενεγάκη για Κασσελάκη: "Δεν κατάλαβα τίποτα από αυτά που είπε γιατί κοιτούσα κι έλεγα πόσο ωραίο είναι το κοντινό του"
Μαρία Αντωνά: Δείτε το νέο της σπίτι μετά τον χωρισμό της από τον Άρη Σοϊλέδη (Φωτογραφία)
Γιώργος Λιβάνης: "Η Ανδρομάχη είναι στον 6ο μήνα" - Τι είπε για το φύλο του μωρού, το όνομα και το ενδεχόμενο γάμου
Περικλής Κονδυλάτος για Έλενα Παπαρίζου: "Όταν μία κοπέλα έχει παραπανίσια κιλά, τα στρας και οι πούλιες δίνουν όγκο"
Βάλια Χατζηθεοδώρου: Η αντίδρασή της στις φήμες χωρισμού από τον Νίκο Παππά και τα unfollow