X
Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε πως θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία ως επισκέπτης στο Fthis.gr. Επιλέγοντας «Συμφωνώ», αποδέχεστε να λαμβάνετε όλα τα cookies . Διαβάστε την πολιτική μας για τα cookies

Το καλύτερο τηγανιτό κοτόπουλο της Νέας Υόρκης

Το καλύτερο τηγανιτό κοτόπουλο της Νέας Υόρκης

Η σεφ Angela Dimayuga μας δείχνει πώς γίνεται το καλύτερο τηγανιτό κοτόπουλο της Νέας Υόρκης. Το μυστικό όλης της επιτυχίας κρύβεται στο μαρινάρισμα του κοτόπουλου για τρεις ημέρες σε koji, μία μορφή μαγειρεμένου ρυζιού που έχει υποστεί ζύμωση. Τελικά, ίσως και να αξίζει τον κόπο να περιμένετε.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)