Όλοι ξέρουμε ότι τα αγαπημένα μας κεφτεδάκια φτιάχνονται με κιμά από κόκκινο κρέας. Ο σεφ Dan Doherty μας προτείνει μια διαφορετική συνταγή όπου τα κεφτεδάκια πλάθονται με κιμά από αστακό σε κρούστα από τραγανή παρμεζάνα. Το ψάρι όπως δεν το έχετε δει ποτέ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κατερίνα Καινούργιου: "Είναι το στήθος μου στραβό; Δεν μπαίνω ξανά στο χειρουργείο"
Munchies - Chef's Night out! Guns & Butter
Munchies - Chef's Night out! Frankies Spuntino
Munchies - Chef's Night out! Fat Pasha
Munchies - Chef's Night out! Faith & Flower
Munchies - Chef's Night out! Chef’s Night Out: Hopgood’s Foodliner
MOST POPULAR
Νίκος Μουτσινάς: Με νέο look ο παρουσιαστής - Η αλλαγή στην εμφάνισή του
Μαρία Μπακοδήμου: Η εξομολόγηση για τη σχέση με τους γιους της - "Στην εφηβεία είχα ακούσει πολλά..."
Πέθανε η Άννα Παναγιωτοπούλου
Ελένη Μενεγάκη: Η νέα φωτογραφία από τις πασχαλινές της διακοπές - Ποζάρει με τα φυσικά της μαλλιά
Paparazzi! Κλέλια Ανδριολάτου: Με την μητέρα & τον πατέρα της στο κέντρο της Αθήνας (Photos)
Δήμητρα Αλεξανδράκη: Στόλισε τον επιτάφιο μαζί με την πεθερά της (Βίντεο)
Πάσχα 2024: Η Ναταλία Γερμανού φόρεσε ένα από τα ωραιότερα ρούχα για απόψε το βράδυ