counter

Munchies - How to! Κεφτεδάκια Pollock


Όλοι ξέρουμε ότι τα αγαπημένα μας κεφτεδάκια φτιάχνονται με κιμά από κόκκινο κρέας. Ο σεφ Dan Doherty μας προτείνει μια διαφορετική συνταγή όπου τα κεφτεδάκια πλάθονται με κιμά από αστακό σε κρούστα από τραγανή παρμεζάνα. Το ψάρι όπως δεν το έχετε δει ποτέ.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR