counter

Munchies - How to! Αυγά με ζαμπόν και αυγοτάραχο


Αυγά μαγειρεμένα με ζαμπόν είναι μια πολύ βασική, καθημερινή συνταγή που έχει πάντα περιθώριο εξέλιξης και γευστικής αναβάθμισης. Ο Lee Tierman φιλοξενεί το φίλο του Matt Jennings από το Rhode Island και μαζί απογειώνουν αυτό το κλασσικό πιάτο προσθέτοντας τη μαγική υφή και γεύση του αυγοτάραχου.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR