counter

Munchies - Ηοw to! Αφράτο spongecake


Παρέα με τον αυτοδίδακτο σεφ Kristof Mulack φτιάχνουμε ένα πεντανόστιμο και απόλυτα αφράτο κέικ. Το μυστικό της επιτυχίας βρίσκεται σε δύο συστατικά. Ο Kristof χρησιμοποιεί αποξηραμένο ιβίσκο και τεύτλα σε σκόνη. Έτσι απογειώνει τη γεύση του κέικ και μας καλεί να το δοκιμάσουμε. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR