Ο σεφ John Mike Leblond ζει και εργάζεται στο εστιατόριό του στο Μόντρεαλ. Πηγή έμπνευσης για τη δημιουργία του Tripes & Caviar αποτέλεσε το μοναδικό, πηγαίο πάθος του για τη μαγειρική με υλικά τελείως ασυνήθιστα για τον περισσότερο κόσμο. Για να δούμε τι θα μας ετοιμάσει.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κατερίνα Καινούργιου: "Είναι το στήθος μου στραβό; Δεν μπαίνω ξανά στο χειρουργείο"
Munchies - Chef's Night out! Guns & Butter
Munchies - Chef's Night out! Frankies Spuntino
Munchies - Chef's Night out! Fat Pasha
Munchies - Chef's Night out! Faith & Flower
Munchies - Chef's Night out! Chef’s Night Out: Hopgood’s Foodliner
MOST POPULAR
Μαρία Σολωμού: "Αν ο γιος μου έρθει και μου πει ότι τα έχει φτιάξει με συμμαθήτριά μου θα..."
Ηλίας Ψινάκης: Ρώτησε on air τον Γιώργο Αμούτζα και την Τάνια Μπρεάζου αν είναι ζευγάρι - "Παίζει στα αλήθεια το ειδύλλιο;"
Σάββας Γκέντσογλου: Η Αγγελική Ηλιάδη τον υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο μετά την οικειοθελή αποχώρηση από το Survivor
Χριστίνα Μπόμπα & Σάκης Τανιμανίδης: Αυτή είναι η minimal κουζίνα του νέου τους σπιτιού
Ευρυδίκη Βαλαβάνη για Ίαν Στρατή: "Όταν σου λένε ότι δεν είναι συμπαθής η μητέρα του παιδιού σου, οφείλεις να πεις κάτι"
Αθηνά Οικονομάκου: Η αλλαγή στο Instagram μετά την ανακοίνωση του χωρισμού από τον Φίλιππο Μιχόπουλο
Άρης Σοϊλέδης: Βραδινή έξοδος με γοητευτική συνοδό - Τι είπαν Μαγγίρα-Μακαλιάς