counter

Munchies - Chef's night out! Stephanie Izard


Η τοπ σεφ Stephanie Izard του Σικάγο εξηγεί το κλειδί της επιτυχίας της: δεκαοχτώ ώρες δουλειά, τέσσερεις ώρες πάρτυ και δύο ώρες ύπνος. Αυτά αρκούν για να γεμίσεις μία ενδιαφέρουσα μέρα. Ας την ακολουθήσουμε στα γευστικά της μονοπάτια.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR