Ο Μεξικάνος σεφ Gonzalo Guzman ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία από χαμηλά. Αρχικά, έπλενε πιάτα σε μαγαζιά και μετά, δουλεύοντας σκληρά κατάφερε να γίνει ο αρχι-σεφ του Nopalito, ενός από τα πιο διάσημα εστιατόρια του Σαν Φρανσίσκο. Ξεκινάμε, λοιπόν, μια μίνι γαστρονομική βόλτα σε διαφορετικές γωνιές της πόλης με πολύ καλό και νόστιμο φαγητό.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)