Ο διάσημος σεφ Wylie Dufresne, του WD-50, βασιλιάς της μοριακής κουζίνας μας εξηγεί, γιατί το φρέσκο υλικό δεν έιναι πάντα ό,τι καλύτερο για τη μαγειρική τέχνη και μας φιλοξενεί για μια μέρα στο κουζινικό του, χημικό εργαστήριο που δεν παίζεται!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κατερίνα Καινούργιου: "Είναι το στήθος μου στραβό; Δεν μπαίνω ξανά στο χειρουργείο"
Munchies - Chef's Night out! Guns & Butter
Munchies - Chef's Night out! Frankies Spuntino
Munchies - Chef's Night out! Fat Pasha
Munchies - Chef's Night out! Faith & Flower
Munchies - Chef's Night out! Chef’s Night Out: Hopgood’s Foodliner
MOST POPULAR
Δήμητρα Λιάνη για Νίκο Παπανδρέου: "Μπήκε μέσα στο σπίτι μας με τον Ανδρέα, έλυσε τη ζώνη του και έκανε ότι θα με χτυπήσει"
Νίκος Γεωργιάδης: "Η Αθηνά Οικονομάκου έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της μετά τον χωρισμό από τον Φίλιππο Μιχόπουλο"
Σίσσυ Χρηστίδου: Αποκαλύπτει ποια είναι η σχέση της με την σύντροφο του γιου της - "Είναι μαζί 1,5 χρόνο"
Νίκος Γεωργιάδης: "Η Κατερίνα Καινούργιου δε μπορούσε να μιλήσει από τα αναφιλητά" - Τι ενόχλησε τον Ανδρέα Μικρούτσικο
Δημήτρης Χρυσοχοΐδης για Βασίλη Καρρά: "Μου ανακοίνωσε πως το κακό είχε κάνει μετάσταση στα κόκαλα"
Eurovision: Λάκης Γαβαλάς για Μαρίνα Σάττι - "Η εμφάνισή της έχει πολύ στρινγκ, πάρα πολύ στρινγκ"
Γαλήνη Τσεβά: "Δεν μου άλλαξε τη ζωή το "Ντόλτσε Βίτα" - Ο πατέρας της κόρης μου δεν ήταν παρών στο μεγάλωμά της"