counter

Chef's night out! Wylie Dufresne


Ο διάσημος σεφ Wylie Dufresne, του WD-50, βασιλιάς της μοριακής κουζίνας μας εξηγεί, γιατί το φρέσκο υλικό δεν έιναι πάντα ό,τι καλύτερο για τη μαγειρική τέχνη και μας φιλοξενεί για μια μέρα στο κουζινικό του, χημικό εργαστήριο που δεν παίζεται!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR