counter

"Ο μυστικός γάμος της Μενεγάκη, αποκαλύφθηκε όλως τυχαίως δύο ημέρες πριν από την πρεμιέρα"

"Ο μυστικός γάμος της Μενεγάκη, αποκαλύφθηκε όλως τυχαίως δύο ημέρες πριν από την πρεμιέρα"
"Ο μυστικός γάμος της Μενεγάκη, αποκαλύφθηκε όλως τυχαίως δύο ημέρες πριν από την πρεμιέρα"

Ελένη ΜενεγάκηΣτην στήλη της Αφροδίτης Γραμμέλη στην εφημερίδα “To Βήμα” η δημοσιογράφος μίλησε για τον μυστικό γάμο της Ελένης Μενεγάκη που αποκαλύφθηκε δύο μέρες πριν την πρεμιέρα της εκπομπής.

"Σχεδόν φρενίτιδα. Έρχεται τώρα, έρχεται σε λίγο, έρχεται τη Δευτέρα, ήλθε η Δευτέρα ήλθε και η Ελένη.

Η Ελένη η γνωστή, η Ελένη Μενεγάκη. Μετά τηλεοπτικών Βαΐων και κλάδων που μεταφράζονται σε έναν γάμο, μία βάφτιση κι ένα ναρκισσιστικό τρέιλερ. Μας άφησε με γεννητούρια, μας προθέρμανε με βάφτιση και μας έκαψε τα τηλεοπτικά εγκεφαλικά κύτταρα με έναν γάμο.

Το γνωστό και μη εξαιρετέο τηλεοπτικό μάρκετινγκ γύρω από την Ελένη Μενεγάκη συνεχίζει ακάθεκτο ακόμη και στην εποχή του τρίτου μνημονίου. Με τους ίδιους όρους και την ίδια τακτική: "τραβάτε με κι ας κλαίω".

Τουτέστιν διοχέτευση πληροφοριών για την βάπτιση της κόρης της στο twitter, ρεπορτάζ για τον μυστικό γάμο που τελέστηκε πριν από μερικούς μήνες αλλά αποκαλύφθηκε όλως τυχαίως δύο ημέρες πριν από την πρεμιέρα, τα κιλά της εγκυμοσύνης που ήλθαν κι έφυγαν, οι ίντριγκες του πάνελ κλπ κλπ κλπ.

Ειδήσεις που δεν θα έπρεπε καν να απασχολούν μία κοινωνία σε ευδαιμονία συνιστούν είδηση σε μία κοινωνία υπό κατάρρευση. Παράδοξο σίγουρο.

Ακόμη πιο παράδοξο αν αναλογιστεί κάποιος και το περιεχόμενο της εκπομπής, το οποίο παραμένει βασανιστικά ίδιο σε περιεχόμενο και ποιότητα: μια τρύπα στο νερό."

Διαβάστε επίσης : Μενεγάκη - Παντζόπουλος: Τα μυστικά της σχέσης τους

Διαβάστε επίσης : Μενεγάκη: Το τηλεφώνημα on air έφερε... την αποκάλυψη για το όνομα της κόρης της - VIDEO

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR