counter

Συνατσάκη - Ουγγαρέζος: Το trailer της εκπομπής, ο τίτλος, το σκηνικό και ο ρόλος - κλειδί του Περρή

Συνατσάκη - Ουγγαρέζος: Το trailer της εκπομπής, ο τίτλος, το σκηνικό και ο ρόλος - κλειδί του Περρή
Συνατσάκη - Ουγγαρέζος: Το trailer της εκπομπής, ο τίτλος, το σκηνικό και ο ρόλος - κλειδί του Περρή

Συνατσάκη - Ουγγαρέζος

Με πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζονται οι συσκέψεις για την προετοιμασία της ολοκαίνουριας εκπομπής που
θα παρουσιάζουν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Μαίρη Συνατσάκη στον ΑΝΤ1 σύμφωνα με ρεπορτάζ του People και του Μαρίνου Βυθούλκα. Τόσο ο Δημήτρης όσοκαι η Μαίρη δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη, ενώ επεξεργάζονται και την παραμικρή λεπτομέρεια, για να βγει στον αέρα ένα άρτιο αποτέλεσμα. Αυτές τις ημέρες γίνονται καθημερινά meetings, προκειμένου να βρεθεί ένας έξυπνος τίτλος που θα αντιπροσωπεύει το νέο εγχείρημα τουν καναλιού. Μέχρι τη στιγμή που γράφο-
νται αυτές οι γραμμές, έχει διαρρεύσει πως ο τίτλος θα είναι ένα λογοπαίγνιο με τα ονόματα του Δημήτρη και της Μαίρης. 

Ένα πρόσωπο που ο Δημήτρης Ουγγαρέζος επιθυμεί να εντάξει στην τηλεοπτική του ομάδα είναι το ραδιοφωνικό του ταίρι, Σταμάτης Ντιν Νταν Ντον. Ο Βαγγέλης Περρής είναι ένα δυνατό «χαρτί», που θα συμβάλει στην επιτυχία της εκπομπής του Δημήτρη και της Μαίρης. Στην αρχισυνταξία θα βρίσκεται ο Βαγγέλης Περρής, γνωστός για το ευρηματικό του μυαλό, τον επαγγελματισμό και το ταλέντο του. 


Εκτός από αρχισυντάκτης, ο Βαγγέλης Περρής θα εμφανίζεται σε μια από τις ενότητες της εκπομπής και μαζί με τον Δημήτρη και τη Μαίρη θα σχολιάζουν με το γνωστό τους χιούμορ την επικαιρότητα και όχι μόνο. Άλλη μια καινοτομία για την απογευματινή εκπομπή του ΑΝΤ1 είναι πως κατά πάσα πιθανότητα θα υπάρχουν καθημερινά ζωντανές εξωτερικές συνδέσεις μέσω link, με πρωτότυπα θέματα, αλλά και αιφνιδιαστικές φάρσες, κάτι που θα προσδώσει και φρέσκο αέρα, αν σκεφτεί κανείς πως τα τελευταία χρόνια οι περισσότερες
απογευματινές εκπομπές αναλώνονται σε τηλεοπτικό σχολιασμό και μόνο. Αυτό το κομμάτι του ζωντανού ρεπορτάζ επιθυμεί ο Ουγγαρέζος να αναθέσει στον Σταμάτη Ντιν Νταν Ντον (το ραδιοφωνικό του έτερον ήμισυ), μια και γνωρίζει πολύ καλά πως ο Σταμάτης διαθέτει έξυπνη ατάκα και αμεσότητα, κάτι που τον καθιστά τον πιο κατάλληλο άνθρωπο για τη συγκεκριμένη θέση. 

  Όσον αφορά το πλατό, οι παρουσιαστές δεν θέλουν να είναι στατικοί σε καναπέδες και σκαμπό, ενώ η επιθυμία είναι να μην υπάρχει πάνελ σε τραπέζι. Τα σκηνικά δεν έχουν ακόμα φτιαχτεί, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως και οι δύο προτιμούν να υπάρχει ζωηράδα και κινητικότητα, στοιχεία που τους χαρακτηρίζουν. Μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται να έχει και το trailer της εκπομπής, που θα γυριστεί τις επόμενες ημέρες και θα στηρίζεται εξολοκλήρου στον Δημήτρη, τη Μαίρη και τη γνωριμία τους. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR