counter

Victoria Beckham: Δίνει τα ρούχα της κόρης της για φιλανθρωπικό σκοπό

Victoria Beckham: Δίνει τα ρούχα της κόρης της για φιλανθρωπικό σκοπό
Victoria Beckham: Δίνει τα ρούχα της κόρης της για φιλανθρωπικό σκοπό

Απο την Χριστίνα Μόνι

Η Victoria Beckham είναι γνωστό πως είναι πολύ ευαισθητοποιημένη όσων αφορά σε ότι έχει να κάνει με μικρά παιδιά . Άλλωστε δεν θα μπορούσε να είναι και διαφορετικά τα πράγματα για εκείνη όντας μητέρα τεσσάρων παιδιών.

Έτσι χρησιμοποιώντας την φήμη της αποφάσισε να δωρίσει ρούχα της κόρης της Harper για φιλανθρωπικό σκοπό. Η Victoria Beckham διάλεξε 25 μοναδικά κομμάτια από την γκαρνταρόμπα της μικρής της κόρης από διάσημους σχεδιαστές τα οποία έχουν μεγάλη αξία και τα δώρισε γιατί όπως λέει η ίδια κάθε παιδί έχει δικαίωμα να είναι ευτυχισμένο και να έχει τα βασικά αγαθά.

Τα συγκεκριμένα κομμάτια τα οποία έχουν σχεδιαστεί από μεγάλους οίκους  μόδας όπως είναι οι : Chloe, Roksanda Ilincic, Ralph Lauren, Stella McCartney, Gucci, και  Marc Jacobs.  Το πόσο που θα συγκεντρωθεί θα δοθεί στην οργάνωση “Save The Children” (Σώσε τα παιδιά) για να βοηθήσει όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά μπορεί.

Η Victoria Beckham  έχει φροντίσει και την τιμή εκκίνησης των ρούχων της μικρής Harper η οποία θα ξεκινάει από 250 δολάρια για τα ρούχα και για ολόκληρη την εμφάνιση μαζί με τα παπούτσια η τιμή ξεκινάει από τα 500 δολάρια.

Η ίδια πιστεύει πως όλοι μπορούν να βοηθήσουν αφιλοκερδώς , ο καθένας με τον δικό του τρόπο και εκείνη βρήκε τον συγκεκριμένο τρόπο για να βοηθήσει τα παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Διαβάστε επίσης : David & Victoria Beckham: Ρομαντική βαρκάδα με την οικογένειά τους


FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR