counter

Mega Cinema: Οι Πέμπτες είναι ελληνική υπόθεση!

Mega Cinema: Οι Πέμπτες είναι ελληνική υπόθεση!
Mega Cinema: Οι Πέμπτες είναι ελληνική υπόθεση!

MEGA

Οι Πέμπτες είναι ελληνική υπόθεση στο MegaCinema! Κανόνισε το πρόγραμμά σου, συγχρόνισε την ατζέντα σου, βάλε υπενθύμιση στο κινητό και κάτσε αναπαυτικά. Γιατί, κάθε Πέμπτη στις 23:40, ο σύγχρονος ελληνικός κινηματογράφος έχει την τιμητική του στο Mega. Ταινίες που θα σε κάνουν να θυμηθείς, να γνωρίσεις αλλά και να εκτιμήσεις ακόμα πιο πολύ τον ελληνικό κινηματόγραφο.

 ΘΗΛΥΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ του Νίκου Περράκη. Για τις ανικανοποίητες γυναίκες που είναι έτοιμες να επαναστατήσουν μόλις τελειώσει η παρτίδα μπιρίμπα.

 Ρ 20 με Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, Λάκη Λαζόπουλο. Για τους ευαίσθητους και σεξουαλικά κομπλαρισμένους με τις γυναίκες τους άντρες που είναι όμως απελευθερωμένοι με τις γυναίκες των άλλων.

ΒΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ με Γιώργο Κιμούλη, Γιώργο Κοτανίδη, Δημήτρη Καλιβωκά, ‘Αλκη Παναγιωτίδη. Για τους απελπισμένους  Έλληνες που θέλουν να ακουστούν… ζωντανά σε εθνικό δίκτυο γιατί αλλιώς θα ανατινάξουν ένα ολόκληρο γήπεδο.

ΟΡΓΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΓΕΛΑΔΑΣ της Όλγας Μαλέα. Για την επαρχία που κουβαλάμε όλοι μέσα μας και τα μουγκρητά που αναζητούμε.

Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ του Αντώνη Καφετζόπουλου με πρωταγωνιστή τον ίδιο. Για τα αστεία λάθη των ανδρών και τις αστείρευτες επιθυμίες των γυναικών.

STRAIGHT STORY με ξεκαρδιστικούς Χρήστο Χατζηπαναγιώτη και Βλαδίμηρο Κυριακίδη. Για την απογοήτευση των ομοφυλόφιλων γονέων όταν ο γιος τους ερωτεύεται μια… Σοφία.

ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ με τον Δημήτρη Πιατά στο καστ.Για τους ερωτευμένους που παρασύρονται εύκολα και …κάνουν και μια απαγωγή.

ΠΑΜΠΤΩΧΟΙ Α.Ε με τον Γιάννη Μπέζο. Για αυτούς που ζορίζονται , προσπαθούν να πιάσουν την καλή και δε φοβούνται να τα βάλουν με τους καρχαρίες. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR