counter

Τι κάνω με το δέρμα μου μετά από τη γέννα;

Τι κάνω με το δέρμα μου μετά από τη γέννα;
Τι κάνω με το δέρμα μου μετά από τη γέννα;

Μετά από μια γέννα το δέρμα σας χρειάζεται όσο και το μωρό σας!

Το δέρμα σας με την αλλαγή των ορμονών χρειάζεται πιο εξειδικευμένη περιποίηση ανάλογα με τις βλάβες που παρουσίασε κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης και αμέσως μετά από αυτήν. Οι βλάβες που συνήθως παρουσιάζονται χωρίζονται σε 3 κατηγορίες.

  • Το μεγαλύτερο ποσοστό γυναικών έχει έντονη αφυδάτωση ,θαμπάδα, κούραση στην όψη και τραχιά υφή.
  • Σε λιγότερο ποσοστό παρουσιάζουν έντονη λιπαρότητα η σμηγματόρροια.
  • Επίσης ένας μεγάλος αριθμός γυναικών κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης βγάζουν πανάδες στο πρόσωπο.

Και οι 3 περιπτώσεις θέλουν να άμεση αντιμετώπιση για να μπορέσει το δέρμα σας να επανέλθει στην προηγούμενη κατάσταση του.

Στην πρώτη περίπτωση οι θεραπείες που ενδείκνυνται είναι ενυδάτωση με ιονισμό για να περάσουν καλύτερα στο δέρμα θρεπτικά στοιχεία. Οξέα για να ενεργοποιήσετε άμεσα τους μηχανισμούς δέρματος. Μεσσοθεραπείαα με υαλουρονικο ή βιταμίνες.Θεραπείες με βιταμίνη C για λάμψη και ενυδάτωση.

Στην δεύτερη περίπτωση οι θεραπείες που ενδείκνυνται για το πρόσωπο είναι:

Θεραπείες ειδικευμένες για την ρύθμιση της λιπαρότητας που πραγματοποιούνται με ιονισμό ή οξέα. Είναι ένα είδος θεραπείας που δεν έχει άμεσα αποτελέσματα όπως οι θεραπείες ενυδάτωσης αλλά με τον καιρό έρχεται πλήρη αποκατάσταση του δέρματος.

Ταυτόχρονα θα πρέπει να κάνετε και καθαρισμό για να αποσυμφοριζεται το δέρμα από το σμήγμα και να ρυθμιστεί πιο γρήγορα.

Στην τρίτη και τελευταία περίπτωση οι θεραπείες που χρειάζονται είναι:Θεραπείες με οξέα φρούτων σε μεγαλύτερη συγκέντρωση για το σπάσιμο και εξάλειψη  στις πανάδες.

Μπορείτε να κάνετε peeling με μικροκρυστάλλους. Και τέλος αν δεν έχετε έντονο πρόβλημα απλά μια έντονη θαμπάδα εκτελέστε μια απλή λευκαντική θεραπεία.Ό,τι και αν παρουσιάζει το δέρμα σας υπάρχει λύση αρκεί να πάτε στον σύμμαχο ομορφιάς που έχετε επιλέξει.

Εμένα, σύμμαχος μου είναι η Χριστίνα Σαραντη και ανέλαβε να επαναφέρει το δέρμα μου την ενυδάτωση που του έλειπε και να εξαφανίσει κάποιες μικρές διχρωμίες. Εκτός του ότι νιώθω πολύ καλύτερα με την αποκατάσταση του δέρματος μου στα ραντεβού μαζί της είναι και ο χρόνος που αφιερώνω στον εαυτό μου που όλες ξέρουμε πόσο πολύ ανάγκη τον έχουμε γιατί εκτός από μανούλες είμαστε και γυναίκες!

Ακόμα δεν κλείσατε το ραντεβού σας;

 

Με την συνεργασία της Χριστίνας Σαράντη - Αισθητικός

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR