counter

"Ντόλλυ, η προξενήτρα": Όλα όσα έγιναν στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης

"Ντόλλυ, η προξενήτρα": Όλα όσα έγιναν στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης
"Ντόλλυ, η προξενήτρα": Όλα όσα έγιναν στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης

Από τον Διονύση Χριστόπουλο

Ιδιαίτερα λαμπερή υπήρξε η πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Ντόλλυ, η προξενήτρα» που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου στο θέατρο Αλίκη.

Tα «Αθηναϊκά Θέατρα» εγκαινίασαν τις θεατρικές τους δραστηριότητες στο θέατρο Αλίκη με το έργο του Thornton Wilder «Ντόλλυ, η προξενήτρα», σε μετάφραση Θοδωρή Πετρόπουλου, σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, σκηνικά Αθανασίας Σμαραγδή, μουσική επιμέλεια Γιάννη Χριστοδουλόπουλου και έναν λαμπερό θίασο πρωταγωνιστών.

Ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR βρέθηκε στο λαμπερό θέατρο της οδού Αμερικής και απαθανάτισε τα όσα συνέβησαν πάνω και κάτω από την σκηνή.

Ανάμεσα στους λαμπερούς καλεσμένους της πρεμιέρας ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την Μαρινέλλα, τη Νόνικα Γαληνέα, τον Τάκη Βουγιουκλάκη με την Έφη Πίκουλα, την Κατερίνα Χέλμη, τον Μάρκο Σεφερλή με την Έλενα Τσαβαλιά, την κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου Δανάη Μπάρκα κ.α.

Στην παράσταση «Ντόλλυ, η προξενήτρα» πρωταγωνιστούν οι: Βίκυ Σταυροπούλου, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Γιάννης Σαρακατσάνης, Γιώργος Ψυχογιός, Σταύρος Σβήγκος, Αλεξάνδρα Ούστα, Ντάνη Γιαννακοπούλου, Αχιλλέα Σκεύη και η Ρένια Λουιζίδου. Μαζί τους οι: Νατάσσα Κοτσοβού, Χάρης Γρηγορόπουλος, Θοδωρής Ρωμανίδης, Γιώργος Δεπάστας.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR