counter

Δούκισσα Νομικού: Η εντυπωσιακή της φωτογράφιση

Δούκισσα Νομικού: Η εντυπωσιακή της φωτογράφιση
Δούκισσα Νομικού: Η εντυπωσιακή της φωτογράφιση

Μια εντυπωσιακή φωτογράφιση έκανε η Δούκισσα Νομικού στο περιοδικό OK! και παράλληλα παραχώρησε συνέντευξη στους δημοσιογράφους Ναταλία Αργυράκη και Αστέρη Κασιμάτη. Η Δούκισσα Νομικού μίλησε για την εικόνα της, το καυστικό της χιούμορ αλλά και το νέο τίτλο της εκπομπής Όλα, της οποίας φέτος ήταν η "νονά'. 

Σκέφτεσαι ότι μπορεί να σε πουν κακιά; Δεν με νοιάζει να με πουν κακιά ή καλή. Δεν θέλω να στεναχωρήσω κάποιον. Γιατί να πω δημοσίως την άποψή μου και μάλιστα με άσχημο τρόπο; Τι θα κερδίσω; Θα νιώσω καλύτερα; Δεν είχα ποτέ λόγο να κάνω κάτι τέτοιο. Δεν θα δημιουργούσα ποτέ ντόρο γύρω από το όνομά μου με μια ίντριγκα. Με την παρέα μου είμαι πιο αυθόρμητη. Οι φίλοι μου δεν παρεξηγούνται. Έχω ένα χιούμορ ιδιαίτερο και καυστικό που δεν το βγάζω προς τα έξω. Όποιος με συναντάει πρώτη φορά παραξενεύεται. 

Έχεις μια άλλη εικόνα στην τηλεόραση. Είναι αυτό που είπα, ότι έχω μπει σε καλούπια. Άθελά μου, μόνη μου με βάλανε; Δεν ξέρω. Ίσως και εγώ να μπήκα σε αυτά, επειδή όταν ξεκίνησα στον χώρο ήμουν μικρή, ευάλωτη και ήθελα να κάνω περήφανο τον πατέρα μου. Δεν ήξερα τι έπρεπε να πω και τι όχι. Ήθελα να είμαι πιο προστατευμένη. 

Συνεχίζεις για τρίτη σεζόν στο ΟΛΑ, το οποίο φέτος τιτλοφορείται ΟΛΑ Μπιπ. Είμαι η νονά του τίτλου. Τον πρότεινα στη σύσκεψη, τους άρεσε και τον κρατήσαμε. Χαίρομαι που βρίσκομαι με τον Θέμο Αναστασιάδη και τον Βαγγέλη Περρή για τρίτη χρονιά. Με έχουν βοηθήσει να αυτοσαρκάζομαι, να είμαι ο εαυτός μου, να μην πιστεύω τα πάντα. Στην αρχή τους έπαιρνα στα σοβαρά, τώρα τους παίρνω στην πλάκα. Έχουν αληθινό χιούμο και τεράστια εμπειρία και αυτό με βοήθησε να "ξεψαρώσω". Ειδικά όταν έχουμε καλεσμένους, όπως η Έλλη Στάη που τη θαυμάζω πάρα πολύ. Κάθε φορά που έρχεται, νιώθω "ψαρωμένη". Όμως, βλέποντας τους να κάνουν πλάκα, αισθάνομαι άνετα. Ο Θέμος και ο Βαγγέλης μου έδωσαν χώρο να εκφράζομαι από την πρώτη χρονιά. Πέρσι τους "πήρα τον αέρα". Φέτος αν δεν είναι καλοί μαζί μου, θα πρέπει να φοβούνται. (Γελάει)

Διαβάστε περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί. 

CoverOk

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR