counter

Dancing with the Stars 5: Αυτοί είναι οι celebrities που θα χορέψουν στο show

Dancing with the Stars 5: Αυτοί είναι οι celebrities που θα χορέψουν στο show
Dancing with the Stars 5: Αυτοί είναι οι celebrities που θα χορέψουν στο show

Dancing with the stars

Με παρουσιάστρια την πανέμορφη Δούκισσα Νομικού το αγαπημένο show χορού ετοιμάζεται να βγει και πάλι στον αέρα. Το Dancing with the Stars 5 θα κάνει την εμφάνιση του στις οθόνες μας την Κυριακή 26 Οκτωβρίου και αναμένεται να καθηλώσει κάθε τηλεθεατή με τα μοναδικά ονόματα που θα χορέψουν στο show.

Στην κριτική επιτροπή και φέτος θα είναι ο Γιάννης Λάτσιος, η Γκαλένα Βελίκοβα, η Κάτια Δανδουλάκη και ο Αλέξης Κωστάλας. Αυτοί θα κρίνουν τους δώδεκα celebrities που θα πρέπει να δείξουν τις ικανότητές τους στον χορό.

Οι διαγωνιζόμενοι θα  πρέπει σε κάθε εμφάνιση τους να δίνουν το 100% σε κάθε χορογραφία και μόνο ένα ζευγάρι θα καταφέρει να βγει νικητής. Τα πιθανά ονόματα που θα αναλάβουν την παρουσίαση των παρασκηνίων είναι η Κατερίνα Στικούδη και ο Κώστας Μαρτάκης. Βέβαια ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί αν θα τους βλέπουμε συγχρόνως ή εναλλάξ.

Σε ρόλο των χορευτών θα αναλάβουν: Τριαντάφυλλος, Θανάσης Βισκαδουράκης, Χρήστος Σπανός, Ελισάβετ Σπανού, Νικολέτα Καρρά, Μαρία Ηλιάκη, Μορφούλα Ντώνα, Θάνος Πετρέλης, Θάλεια Προκοπίου, Ειρήνη Παπαδόπουλου, Νίκη Κάρτσωνα και Χριστίνα Αλούπη.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR