counter

Ναταλία Γερμανού - Μάνος Ιωάννου: Επισκέφθηκαν κοσμηματοπωλείο στη Θεσσαλονίκη;

Ναταλία Γερμανού - Μάνος Ιωάννου: Επισκέφθηκαν κοσμηματοπωλείο στη Θεσσαλονίκη;
Ναταλία Γερμανού - Μάνος Ιωάννου: Επισκέφθηκαν κοσμηματοπωλείο στη Θεσσαλονίκη;

Σαν επτασφράγιστο μυστικό κρατάνε η Ναταλία Γερμανού και ο Μάνος Ιωάννου το δώρο που έκανε ο νεαρός ηθοποιός στην παρουσιάστρια προ ημερών με αφορμή τη γιορτή της.

Η Ναταλία Γερμανού αποφάσισε να μείνει μόνη της στη Θεσσαλονίκη όπου βρισκόταν ο αγαπημένος της λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του, καθώς πρωταγωνιστεί στην παράσταση "Ωχ Ηλέκτρα".

Πραγματικά, μέσα σε λίγες ώρες είχε πάρει το πρώτο αεροπλάνο που βρήκε και "ανηφόρισε" στη συμπρωτεύουσα.

Η Ναταλία Γερμανού έσπευσε στο Θέατρο Δάσους για να δει την παράσταση, γέλασε με τα επί σκηνής δρώμενα, καμάρωσε για τις επιδόσεις του συντρόφου της , τον χειροκρότησε θερμά, όπως και όλους τους συντελεστές της, ενώ στη συνέχεια πέρασε πολλή ώρα στο καμαρίνι του, όπως αποδεικνύουν οι φωτογραφίες.

Δεν γνωρίζουμε αν το δώρο για τη γιορτή της τής το έδωσε εκεί ή σε κάποια από τις ρομαντικές βόλτες που έκαναν στην πόλη, όπως και δεν ξέρουμε τί ήταν. Εκείνος τήρησε σιγήν ιχθύος γι΄αυτό. Όταν δε βρήκαμε το ζευγάρι στο τηλέφωνο σε κάποιον από τους σταθμούς της περιοδείας, εκείνη το μοναδικό που είπε στη Real News είναι πως "Το δώρο ήταν πολύ ιδιαίτερο και προσωπικό και δεν θέλουμε να το αποκαλύψουμε σε κανέναν. Ήθελα πολύ να είμαι μαζί του στη γιορτή μου και "ανέβηκα" με χαρά στη Θεσσαλονίκη, την οποία λατρεύω. 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR