counter

Πηνελόπη Πλάκα: O εκνευρισμός της όταν ρωτήθηκε για την σχέση της με τον Κώστα Αποστολάκη

Τον έντονο εκνευρισμό της εξέφρασε στον αέρα του Happy Day το πρωί της Δευτέρας 28 Ιουλίου όταν ρωτήθηκε για τις σχέσεις της, η Πηνελόπη Πλάκα. Η Πηνελόπη Πλάκα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή και δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για την προσωπική της ζωή.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έφερε αρχικά στην κουβέντα το θέμα με την ίδια να μην δείχνει τόσο πρόθυμη να μιλήσει για αυτό. Λίγο μετά, η Ελένη Τσολάκη απευθυνόμενη στην ηθοποιό αναφέρθηκε στις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας από νυχτερινή της έξοδο με τον ηθοποιό Κώστα Αποστολάκη και στις οποίες οι δύο ηθοποιοί έδειχναν να έχουν έρθει… πολύ κοντά ο ένας με τον άλλο.  

Τότε η Πηνελόπη Πλάκα απάντησε εκνευρισμένη: «Επειδή ο Κώστας από ότι ξέρω θα έρθει την Τετάρτη, να τα πείτε αυτά με τον Κώστα, όχι με μένα! Αν είναι εύκολο…». Λίγο μετά ήρθε η απάντηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή: «Γιατί ρε συ Πηνελόπη; Εμείς σε εκνευρίσαμε επειδή κάναμε μια ερώτηση; (…) «Μην ψυχαναγκαζόμαστε! Δεν υπάρχει πρέπει και δεν πρέπει! Βγήκαν κάποιες φωτογραφίες σου, κάναμε μια ερώτηση. Θες να απαντήσεις απαντάς, δεν θες δεν απαντάς». 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR