counter

Άρης Πλασκασοβίτης: "Η Βόσσου και ο Ζαχαράτος να πάνε σε έναν ψυχολόγο"

Άρης Πλασκασοβίτης: "Η Βόσσου και ο Ζαχαράτος να πάνε σε έναν ψυχολόγο"
Άρης Πλασκασοβίτης: "Η Βόσσου και ο Ζαχαράτος να πάνε σε έναν ψυχολόγο"

Σε εβδομαδιαίο περιοδικό παραχώρησε συνέντευξη ο Άρης Πλασκασοβίτης και ο παίκτης του «Your Face Sounds Familiar» μίλησε για την συμμετοχή του παιχνίδι, τα παιδικά του χρόνια και την οικογένειεα του.Ανάμεσα σε άλλα, ο Άρης Πλασκασοβίτης σχολίασε και την φημολογούμενη διαμάχη ανάμεσα στον Τάκη Ζαχαράτο και την Σοφία Βόσσου με τον δικό του τρόπο.

-Αδικήθηκε, πιστεύεις, η Σοφία ΒόσσουΗ Σοφία είναι φωνάρα και σίγουρα υπήρξαν στιγμές που αδικήθηκε. Θεωρώ, όμως, πως όταν μπαίνεις σε ένα παιχνίδι δέχεσαι και τα καλά και τα άσχημα. Δεν νομίζω ότι υπήρξαν διακρίσεις, επειδή αν συνέβαινε κάτι τέτοιο δεν θα έμπαινα ούτε εγώ. Με αυτό το σκεπτικό μπήκα και εγώ στο show, ούτε να το παίξω αφανής ήρωας ούτε τίποτα. Πάντως θα πρότεινα να πάρει ο ένας τον άλλον τηλέφωνο και να τα βρούνε… ας πάνε σε έναν ψυχολόγο! (γελάει). Δεν έχει νόημα τώρα δύο άνθρωποι σαν τον Τάκη και την Σοφία να τσακώνονται.

-Ποιος από τους κριτές ήταν ο πιο επιεικής; Ο Τάκης Ζαχαράτος. Δεν υπήρξε μέρα που να πει κριτική -έστω και αρνητική- με άσχημο τρόπο! 

ΠΗΓΗ: You

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR