counter

Χώρισαν Πέτρος Κωστόπουλος - Τζένη Μπαλατσινού!

Χώρισαν Πέτρος Κωστόπουλος - Τζένη Μπαλατσινού!
Χώρισαν Πέτρος Κωστόπουλος - Τζένη Μπαλατσινού!

Τζένη Μπαλατσινού Πέτρος Κωστόπουλος

Xώρισαν Πέτρος Κωστόπουλος – Τζένη Μπαλατσινού!

Μετά από 20 χρόνια σχέσης και 18 χρόνια γάμου Πέτρος Κωστόπουλος και Τζένη Μπαλατσινού έλαβαν την απόφαση να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους στη ζωή.

Πέτρος Κωστόπουλος και Τζένη Μπαλατσινού ανακοίνωσαν την είδηση του χωρισμού τους μέσα από το site της Τζένης Μπαλατσινού Jenny.gr και το site του Πέτρου Κωστόπουλου koolnews.gr.


H ανακοίνωσή τους έχει ως εξής:

«Μετά από πολύ πόνο, αλλά κι αμηχανία, εξαιτίας του δημοσίου χαρακτήρα της ανακοίνωσης, θα θέλαμε να δηλώσουμε ότι δεν είμαστε πια ζευγάρι. Αφού προσπαθήσαμε και οι δύο για αρκετό καιρό να σώσουμε τον γάμο μας, καταλήξαμε στην απόφαση να χωρίσουμε και να διατηρήσουμε ανέπαφα όλα τα αποθέματα αγάπης και αλληλοεκτίμησης. Παραμένουμε πάνω απ’ όλα οικογένεια και ομάδα στη δουλειά μας. Οι ωραιότεροι καρποί των 20 χρόνων σχέσης και 18 χρόνων γάμου είναι τα τρία υπέροχα παιδιά μας, στα οποία ως γονείς θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε το περιβάλλον μιας αγαπημένης οικογένειας. Η ψυχική τους ισορροπία και ασφάλεια είναι η σημαντικότερη προτεραιότητα στη νέα μας ζωή και θα εκτιμούσαμε ιδιαίτερα κάθε βοήθεια σε αυτή μας την προσπάθεια».

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR