counter

Ανδρέας Σάμαρης: Η άγνωστη ζωή του διεθνούς ποδοσφαιριστή που σκόραρε για την Ελλάδα στο Μουντιάλ

Ανδρέας Σάμαρης: Η άγνωστη ζωή του διεθνούς ποδοσφαιριστή που σκόραρε για την Ελλάδα στο Μουντιάλ
Ανδρέας Σάμαρης: Η άγνωστη ζωή του διεθνούς ποδοσφαιριστή που σκόραρε για την Ελλάδα στο Μουντιάλ

Διαβάστε ποια είναι η ζωή και η πορεία του διεθνούς ποδοσφαιριστή Ανδρέα Σάμαρη, που σκόραρε για την πρόκριση της Ελλάδας στο Μουντιάλ.

Ο Ανδρέας Σάμαρης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 16 Ιουνίου του 1989 και συγκεκριμένα στο Μαρούσι, στα δύο του έφυγε με την οικογένειά του για την Πάτρα και έμεινε εκεί μέχρι και την μεταγραφή του στον Πανιώνιο.  Ο Ανδρέας Σάμαρης είχε αποφασίσει από πολύ νωρίς ότι θέλει να ακολουθήσει το όνειρό του να γίνει ποδοσφαιριστής, σαν τον πατέρα του Ζώης Σάμαρης, ο οποίος ήταν ποδοσφαιριστής στον ΠΑΟ Βάρδας. Αντίθετα, η μητέρα του είχε ένα παραπάνω άγχος για το μέλλον του γιου της και δεν ήταν σύμφωνη αρχικά να ακολουθήσει την καριέρα του επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Η πρώτη ομάδα στην οποία έπαιζε μπάλα ήταν ο ΠΑΟ Βάρδας, ενώ σε ηλικία 7 ετών γράφτηκε στις ακαδημίες της Παναχαϊκής και έμεινε εκεί για δέκα ολόκληρα χρόνια μέχρι τα 17 του.

Παρά τις επαγγελματικές του επιτυχίες ο Ανδρέας Σάμαρης έχει αποφασίσει να ακολουθήσει έναν ήρεμο τρόπο ζωής, καθώς είναι ένα παιδί χαμηλών τόνων και προτιμά να περνά τον ελεύθερο χρόνο του στο σπίτι, παρέα με τους στενούς τους φίλους και να βλέπει ταινίες. Αδυναμία του το Game of thrones Κολλητοί του είναι ο Ανέστης Δρόσσος και ο Σμιρλής από τον Πανιώνοι ενώ έχει αρκετούς φίλους από τότε που αγωνιζόταν στην Παναχαϊκή. Όσοι γνωρίζουν καλά τον Ανδρέα Σάμαρη μιλούν για ένα ήρεμο και ευγενικό παιδί που αλλάζει όμως χαρακτήρα αν τον βγάλεις από τα όρια του! Ωστόσο είναι ένας ειλικρινής άνθρωπος που δεν αγαπά καθόλου το ψέμα και τις εντάσεις που δημιουργούνται όταν υπάρχει υποκρισία στις σχέσεις.

Στις 30 Αυγούστου 2012... Ο Ανδρέας Σάμαρης υπέγραψε στον Ολυμπιακό για τέσσερα χρόνια έναντι περίπου 120.000 ετησίως, όπου παραμένει μέχρι σήμερα ενώ αγωνίζεται με την Εθνική Ομάδα, όπου καταξιώθηκε με το γκολ- εισιτήριο της Εθνικής Ομάδας στους 16, στο Mundial, κόντρα στην Ακτή Ελεφαντοστού.  

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR