counter

Mιλτιάδης Βαρβιτσιώτης: Στα γενέθλια της Χριστίνας Παππά

Tα γενέθλιά της γιόρτασε το βράδυ της Κυριακής 22 Ιουνίου η Χριστίνα Παππά. Η Χριστίνα Παππά οργάνωσε ένα λαμπερό πάρτυ στο οποίο υποδέχτηκε τους καλούς της φίλους σε πολύ ευχάριστο κλίμα.

Το πάρτυ δόθηκε σε γνωστό εστιατόριο του Κολωνακίου. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και ο καλός της φίλος Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, του οποίου η παρουσία δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη μετά τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν σε εφημερίδα και άφηναν υπόνοια ότι συνδέονται με ερωτική σχέση. Η Χριστίνα Παππά μέσω της συνέντευξής που παραχώρησε στο FTHIS.GR αλλά και στο περιοδικό People και τη δημοσιογράφο Νάνσυ Παραδεισανού διέψευσε τις φήμες που τους ήθελαν ζευγάρι.

Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης βρέθηκε στο πάρτυ της Χριστίνας Παππά και αντάλλαξαν εγκάρδια αγκαλιά. Η Χριστίνα Παππά παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του Πρωινό mou λέγοντας μεταξύ άλλων: "Έχω κάνει τόσα πολλά στη ζωή μου αλλά ασχολούνται πώς θα είναι ο πωπός μου και ποιος θα είναι ο σύντροφός μου. Δεν είναι φυσιολογικό να μου χρεώνουν κάποιες σχέσεις, υπάρχουν χιλιάδες ωραίες γυναίκες".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR