counter

Άγρια κόντρα Γερμανού - Σταμάτη: "Η Σάσα να πάει να ξεκουραστεί" - "Δε μας μαλώνει ο Λάτσιος, το κάνει η Γερμανού"

Κόντρα φαίνεται ότι έχει ξεσπάσει μεταξύ της Σάσας Σταμάτη και της Ναταλίας Γερμανού. Η Ναταλία Γερμανού βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά ΟΚ@Night και μίλησε για όλα: για τα τηλεοπτικά της σχέδια, την τηλεοπτική επικαιρότητα και τα πρόσωπά της.

Όταν ο Θέμης Γεωργαντάς ρώτησε τη Ναταλία Γερμανού  σε ποιο τηλεοπτικό πρόσωπο θα συνιστούσε «ξεκούραση», εκείνη απάντησε στη Σάσα Σταμάτη. Οι δηλώσεις προχώρησαν ένα βήμα παρακάτω όταν η ίδια είπε χαρακτηριστικά ότι η Σάσα Σταμάτη «χρειάζεται και ένα λεξικό Μπαμπινιώτη για να μάθει να χρησιμοποιεί περισσότερες λέξεις εκτός της λέξεις σκάσε, χ@στηκα, γουρούνα».

Η Σάσα Σταμάτη το πρωί της Παρασκευής 20 Ιουνίου στον αέρα του «Πρωινό» έδωσε τη δική της απάντηση στις δηλώσεις της Ναταλίας Γερμανού λέγοντας ότι χαίρεται που «η Ναταλία Γερμανού έβγαλε το διάολο από μέσα της». «Ξέραμε την καλή Ναταλία. Είπε τη πραγματική γνώμη της γιατί συνηθίζει να κάνει δημόσιες σχέσεις. (...) Δεν μας μαλώνει ο Λάτσιος, το κάνει η Γερμανού» συμπλήρωσε.

Δείτε στο VIDEO την ένταση που έφεραν οι εκατέρωθεν δηλώσεις.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR