counter

"Μια βουτιά σε μια άλλη πραγματικότητα"

"Μια βουτιά σε μια άλλη πραγματικότητα"
"Μια βουτιά σε μια άλλη πραγματικότητα"

Μου έγινε συνήθεια. Μου έγινε συνήθεια να κάνω βόλτες σε ζωές άλλων, σε εικόνες διαφορετικές, να κρατάω, να πετάω, να σκέφτομαι, να χαλαρώνω, να μεταμορφώνομαι μέσα σε κάτι σελίδες.

Και αυτό είναι αυτό που προτείνω και για σας. Γιατί καλές είναι οι βόλτες, τα καλοκαιρινά ποτάκια, τα φλερτ, τα αράγματα αλλά τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με το ταξίδι ενός ωραίου βιβλίου. Και σίγουρα το ωραίο είναι εντελώς υποκειμενικό.

Το τελευταίο καιρό μ’ αρέσει να διαβάζω βιβλία που δεν είναι μυθιστορήματα, αλλά που μου δίνουν μικρά tips για να αισθάνομαι τουλάχιστον ότι γίνομαι καλύτερος άνθρωπος. Μπορεί το αποτέλεσμα να μην είναι πάντα ορατό αλλά όπως είπα αισθάνομαι ότι προσπαθώ για ένα σκοπό και αυτό από μόνο του είναι καλό.

Αν λοιπόν ετοιμάζετε σιγά σιγά τη βαλίτσα των διακοπών σας, μην παραλείψετε να βάλετε μέσα και ένα ωραίο βιβλίο.

Βάλτε το σαν ένα μικρό στόχο και θα το καταφέρετε. Μόλις αφήσετε το μυαλό σας να περιπλανηθεί στις σελίδες του, θα καταλάβετε τι μεγάλο δώρο έχετε κάνει στον εαυτό σας.

Και κάτι τελευταίο. Φροντίστε να αφιερώσετε αυτό το χρόνο στον εαυτό σας ολοκληρωτικά. Βάλτε το κινητό στο αθόρυβο, το αγόρι ή τον άντρα σας (και τη γυναίκα σας εννοείται) για ύπνο, καθίστε στο αγαπημένο σας σημείο και αρχίστε την ανάγνωση. Δημιουργήστε εκείνες τις συνθήκες που σας κάνουν να νιώθετε όμορφα. Γιατί μην ξεχνάτε πως τις περισσότερες φορές στη ζωή σημασία έχει το ταξίδι και όχι τόσο ο προορισμός.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR