counter

Ηθοποιός στα 47 της χρόνια, μετά από 2 γάμους έκανε ανόρθωση στήθους!

Ηθοποιός στα 47 της χρόνια, μετά από 2 γάμους έκανε ανόρθωση στήθους!
Ηθοποιός στα 47 της χρόνια, μετά από 2 γάμους έκανε ανόρθωση στήθους!

Η τελευταία εμφάνιση της Nicole Kidman έκανε όλους να μιλούν για μια πλήρως ανανεωμένη “Nicole”, με νέο πληθωρικό μπούστο που δεν θύμιζε με τίποτα εκείνο το με την... πτωτική πορεία, του παρελθόντος!  Η Nicole Kidman εμφανίστηκε στο event Celebrate Life Ball στη Μελβούρνη, με ένα αποκαλυπτικό φόρεμα με τεράστιο άνοιγμα στο μπούστο και ήταν εμφανής η ανόρθωση στήθους, ειδικά αν ανατρέξει κανείς στις φωτογραφίες του παρελθόντος της διάσημης ηθοποιού.  

Η Nicole Kidman έχει ζητήσει πολλές φορές την βοήθεια του πλαστικού χειρουργού προκειμένου να της απαλύνει τις ρυτίδες που έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους με απανωτά botox, καθώς πλησιάζει τα 50. Τώρα όμως, η διάσημη ηθοποιός παρενέβη και στο σώμα της, κάνοντας ανόρθωση στήθους στα 47 της χρόνια, μετά από 2 γάμους και 2 γέννες.

Φαίνεται πως η Nicole Kidman αντιμετωπίζει πρόβλημα με την εικόνα της και δεν θέλει με τίποτα να παραδεχθεί ότι μεγαλώνει. Ας ευχηθούμε μόνο, να μην παραμορφωθεί από τις επεμβάσεις όπως πολλοί συνάδελφοί της ηθοποιοί του Hollywood, οι οποίοι το έχουν παρακάνει με τις πλαστικές, έχοντας αποκτήσει μια τελείως διαφορετική εικόνα, από αυτή που αρχικά, περίμεναν! 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR