counter

Ο γάμος της Δέσποινας Καμπούρη, το γαμήλιο πάρτι και οι λαμπεροί καλεσμένοι

Ο γάμος της Δέσποινας Καμπούρη,  το γαμήλιο πάρτι και οι λαμπεροί καλεσμένοι
Ο γάμος της Δέσποινας Καμπούρη, το γαμήλιο πάρτι και οι λαμπεροί καλεσμένοι

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν, το απόγευμα του Σαββάτου, η Δέσποινα Καμπούρη και ο αγαπημένος της, Βαγγέλης Ταρασιάδης σε μια ρομαντική γαμήλια τελετή στην Κύθνο.

Η Δέσποινα Καμπουρη ανήρτησε στον  προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram λίγο μετα τις 11 το βράδυ την πρώτη φωτογραφία από τον γάμο της σχολιάζοντας με τρυφερότητα "And they lived happily ever after…", ενώ την ίδια ώρα οι  διαδικτυακοί της φίλοι δεν σταμάτησαν να της εύχονται τα καλύτερα για τον γάμο της.

Ο γαμπρός έφτασε στην γραφική παραλία της Αγίας Ειρήνης λίγο μετά τις 8 το απόγευμα πάνω σε ένα φουσκωτό, συνοδευόμενος από φίλους και την κορούλα του Έλενα, η οποία ήταν  το παρανυφάκι στο γάμο των γονιών της. Η νύφη δεν άφησε πολύ ώρα τον γαμπρό να περιμένει, και κατέφτασε λίγο μετά τις 20.30, πάνω σε ένα καΐκι, συνοδευόμενη από τον πατέρα της.

Πολλοί ήταν οι φίλοι του ζευγαριού που έδωσαν το παρών στο μυστήριο, μεταξύ των οποίων η Ελεονώρα Μελέτη, η Έλλη Κοκκίνου με τον Γιώργο Μπόγρη, η Μαριέττα Χρουσαλά με τον Λέοντα Πατίτσα, η Όλγα Λαφαζάνη, η Χριστίνα Κοντοβά, η Αννίτα Ναθαναήλ, η Βασιλική Τσεκούρα, η Ρούλα Σταματοπούλου,  η Ελπίδα και πολλοί άλλοι.

 Το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες ενώ αξίζει να σημειωθεί πως το ζευγάρι χόρεψε το τραγούδι "Έμεινα εδώ" του Στέλιου Ρόκκου.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR