counter

Ποια πρωταθλήτρια της ενόργανης έγινε πόρνη πολυτελείας;

Ποια πρωταθλήτρια της ενόργανης έγινε πόρνη πολυτελείας;
Ποια πρωταθλήτρια της ενόργανης έγινε πόρνη πολυτελείας;

Σοκ έχει προκαλέσει η απόφαση της Ρουμάνας πρωταθλήτριας της ενόργανης, Florica Leonida, να εγκαταλείψει την καριέρα της για να γίνει πόρνη πολυτελείας, προκειμένου να τα βγάλει πέρα οικονομικά.

Η πρώην αθλήτρια από το Βουκουρέστι- που είχε τρία ασημένια μετάλλια στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων 2002- πλέον κερδίζει 1.000 ευρώ τη βραδιά και σύμφωνα με δηλώσεις της το να γίνει πόρνη πολυτελείας ήταν ο μόνος τρόπος για να συγκεντρώσει τα χρήματα που χρειάζεται, μέρος των οποίων στέλνει στην οικογένειά της στη Ρουμανία.

Η Florica Leonida αρχικά έγινε πόρνη πολυτελείας στη Γερμανία ενώ αργότερα μετακόμισε στην Αυστρία. Στη Γερμανία κέρδιζε μεταξύ 7.000-8.000 ευρώ (£ 5,600 - 6,400) ανά εβδομάδα, ενώ στην Αυστρία τα χρήματα ήταν λιγότερα.

Στην ροζ ιστοσελίδα για την οποία εργάζεται, υπάρχει η φωτογραφία της Florica Leonida με καλλυμένα τα μάτια για να μην μπορεί εύκολα να αναγνωριστεί. Η ίδια μάλιστα άλλαξε το όνομά της από Florica Leonida σε Sascha Brown, αμέσως μετά την διάρρευση της είδησης στα ρουμανικά μέσα ενημέρωσης.

Η Ρουμάνα πρωταθλήτρια κα νυν πόρνη πολυτελείας πάντως, αποκάλυψε σε έναν φίλο της ότι έπρεπε να τα βγάλει τα προς το ζήν κάνει ότι χρειάζεται γι΄αυτό, σύμφωνα με την Daily Mail.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR