counter

Συμβαίνει τώρα: Ποιοι περνάνε από δοκιμαστικό για την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου & του Παύλου Σταματόπουλου

Συμβαίνει τώρα: Ποιοι περνάνε από δοκιμαστικό για την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου & του Παύλου Σταματόπουλου
Συμβαίνει τώρα: Ποιοι περνάνε από δοκιμαστικό για την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου & του Παύλου Σταματόπουλου

Καινούργιου - Σταματόπουλος

Το πρωί της Τετάρτης 11 Ιουνίου ξεκίνησαν στον Alpha τα δοκιμαστικά για την νέα καλοκαιρινή εκπομπή με παρουσιαστές την Κατερίνα Καινούργιου και τον Παύλο Σταματόπουλο! Στα δοκιμαστικά συμμετείχαν μόνο γυναίκες που δήλωσαν συμμετοχή στο casting του Alpha στο οποίο αναζητούνταν παρουσιαστές. Την Πέμπτη θα περάσουν από δοκιμαστικά οι άνδρες που δήλωσαν συμμετοχή.

Τα δοκιμαστικά έγιναν στο studio της εκπομπής «Πάμε Πακέτο» και παρόντες ήταν, τόσο η Κατερίνα Καινούργιου όσο και ο Παύλος Σταματόπουλος. Τα casting έγιναν σε συνθήκες εκπομπής με την Υπεύθυνη Ψυχαγωγικών εκπομπών του Alpha, Ζήνα Κουτσελίνη, να δίνει ρυθμό και παλμό στους παρουσιαστές, μιλώντας τους στα ακουστικά, συντονίζοντας παράλληλα όλη τη διαδικασία. Παύλος και Κατερίνα είχαν φοβερή χημεία μεταξύ τους, κάνοντας συνεχώς πλάκα και σχολιάζοντας τα σαρδάμ τους.

Η Κατερίνα Καινούργιου όπως πάντα ήταν περιποιημένη στην εντέλεια, φορώντας μια mini μαύρη φούστα, γκρι t-shirt αμάνικο και πλατφόρμες, ενώ ήταν τέτοια η οικειότητα και η κοινή αίσθηση χιούμορ με τον Παύλο Σταματόπουλο που τα πειράγματα τους, για το ντύσιμο του Παύλου και τις τρέσες της Κατερίνας, σταματούσαν τη ροή του casting από τα γέλια.

Στο control βρισκόταν η έμπειρη Ζήνα Κουτσελίνη που ανέλαβε τα δοκιμαστικά και καλείται να διακρίνει ποιοι έχουν ταλέντο και ποιοι όχι, για να περάσουν στην τελική φάση αξιολόγησης της Δευτέρα. Στο πλευρό της πέρα από τους τεχνικούς και από τον δημοσιογράφο Νίκο Παρτσώλη που θα αναλάβει την αρχισυνταξία της καλοκαιρινής εκπομπής με την Κατερίνα Καινούργιου και τον Παύλο Σταματόπουλο, βρισκόταν ο Νίκος Αναδιώτης από το «Happy Day», ο οποίος είχε περάσει και εκείνος από δοκιμαστικό και τελικά επελέγη για το "Happy Day". Ο Νίκος παρέμεινε μετά την λήξη της εκπομπής "Happy Day" για να παρακολουθήσει τη διαδικασία των δοκιμαστικών.

Η εκπομπή θα κάνει πρεμιέρα στις 7 Ιουλίου και όσοι είδαν από κοντά τα δοκιμαστικά λένε ότι θα είναι μια δροσιστική ψυχαγωγική ανάσα, μέσα στο "καυτό" καλοκαίρι.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR