counter

Ξέσπασε ο Μουτσινάς κατά της Ηλιάδη: "Αυτό το παιδί είναι καμμένο από πατέρα και μάνα"

Ξέσπασε ο Νίκος Μουτσινάς κατά της Αγγελικής Ηλιάδη, μέσα από το "Δέστε Τους", το απόγευμα της Τετάρτης 4 Ιουνίου. Αρχικά, προβλήθηκε στην εκπομπή video με όλο το χρονικό της εγκυμοσύνης της Αγγελικής Ηλιάδη και τον τρόπο που μίλησε για την εγκυμοσύνη της μέσω social media.

"Δεν είναι θέμα αυτό για τηλεόραση. Δεν μπορείς να πεις αυτά που θέλεις. Δεν μπορείς να πεις ότι το μωρό είναι καμμένο από κι από πατέρα κι από μητέρα! Είχαν πει ότι δεν μπορεί να κάνει παιδιά; Ότι είναι στέρφα; Ας βγάλει ένα τραγούδι! Ας μπει σε ένα στούντιο να πει τρία λόγια", είπε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς. Στη συνέχεια το λόγο πήρε η Μαρία Ηλιάκη που εξέφρασε την άποψή της, λέγοντας ότι η Αγγελική Ηλιάδη μπορεί να έχει πέσει σε παγίδα και δεν υπάρχει κάποιος να της μιλήσει. Με την Ηλιάκη συμφώνησε η Κατερίνα Καινούργιου.

Στη συνέχεια της εκπομπής, αναφέρθηκαν στη δημοσιότητα που δίνει η Αγγελική Ηλιάδη και ο Σάββας Γκέντσογλου στην προσωπική τους ζωή. "Ας είναι καλά που φωτογραφίζει τον κόλπο της", είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR