counter

Λάκης Γαβαλάς: Η δημόσια συγγνώμη του στη Ρούλα Κορομηλά - VIDEO

Πριν από λίγες ημέρες, ο Λάκης Γαβαλάς έκανε κάποια καυστικά σχόλια για την Ρούλα Κορομηλά όσον αφορά στη συμμετοχή της στο show του Mega, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Εγώ είπα στη Ρουλίτσα μου ότι ήθελα να είναι σπίτι, να είναι πριγκιπικά, να κάθεται, να ξεκουράζεται, να κάνει τις γυμναστικούλες της, να έχει κάποιον να της χαϊδεύει τα χέρια. Δυστυχώς η ζωή τα έχει φέρει να πρέπει να ξαναδουλεύει. Δεν την προτιμώ στη θέση του κριτή, αλλά του Κρητικού, να πάει στην Κρήτη να περάσει τέλεια. Ρουλάκι μου πήγαινε αγάπη μου διακοπές να περάσεις τέλεια. Μεγάλωσες τόσες γενιές”.

Ο Λάκης Γαβαλάς λίγες μέρες αργότερα, παραχώρησε νέα συνέντευξη στην εκπομπή “Όλα Καλά”, ζητώντας αυτή τη φορά δημόσια συγνώμη από την παρουσιάστρια και τόνισε ότι την αγαπά και τη θαυμάζει.

Ο Λάκης Γαβαλάς είπε χαρακτηριστικά: “Είπα από θαυμασμό θεωρώ ότι έχω πολύ κρίση και μπορώ να κρίνω τον οποιονδήποτε. Δεν θέλω να θεωρηθεί ότι είπα κακό όταν δεν το είπα. Έκανα ένα λογοπαίγνιο, δεν έχω τίποτα με τη Ρούλα, την αγαπώ. Αν τα πρωινά θέλουν να βγάλουν κάτι... Έστειλα μήνυμα την εκπομπή και την υποχρέωσα να το πει στον αέρα... είναι ένα άτομο που θέλω να ζει πριγκιπικά. Αν θεωρεί ότι είναι πειραγμένη, της ζητάω δημόσια συγνώμη αλλά θα εξακολουθώ να λέω ότι η Ρούλα εκεί που είναι, δεν μου αρέσει, δεν της αρμόζει ”

Στη συνέχεια ο Λάκης Γαβαλάς, μίλησε για τον σχεδιαστή μόδας Νίκο Αποστολόπουλο, ρίχνοντας περισσότερο λάδι στη φωτιά,  φουντώνοντας έτσι την κόντρα τους.

Δείτε το VIDEO. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR