counter

Δέσποινα Βανδή: Συμβόλαιο με την Heaven Music για τα επόμενα 3 χρόνια!

Δέσποινα Βανδή: Συμβόλαιο με την Heaven Music για τα επόμενα 3 χρόνια!
Δέσποινα Βανδή: Συμβόλαιο με την Heaven Music για τα επόμενα 3 χρόνια!

Έδωσε τα χέρια με την Heaven Music η Δέσποινα Βανδή υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας με την δισκογραφική εταιρία την Τρίτη 3 Ιουνίου 2014!Η Δέσποινα Βανδή, ντυμένη casual chic, επέστρεψε στην Heaven Music για να υπογράψει το συμβόλαιο της με το οποίο μελλοντικά μας υπόσχεται μεγάλες επιτυχίες. Η Δέσποινα Βανδή συναντήθηκε μέσα σε πολύ θερμό κλίμα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Heaven Music κ. Γιώργο Κυβέλο και πλέον ανήκει για τα επόμενα 3 χρόνια στο δυναμικό της γνωστής εταιρίας.

Μάλιστα η Δέσποινα Βανδή θέλησε να μοιραστεί αυτή την σημαντική στιγμή με τους followers της στο Instagram ανεβάζοντας και σχετική φωτό με το comment «Well!Heaven is a place on earth».Αξίζει να σημειωθεί ότι η Δέσποινα Βανδή είχε συνεργαστεί με τεράστια επιτυχία και στο παρελθόν με την Heaven Music, ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησε από την ίδια εταιρία και την νέα της μεγάλη επιτυχία με τίτλο "Καλημέρα.

Διαβάστε παρακάτω την επίσημη ανακοίνωση της Heaven Music με την οποία ουσιαστικά "εγκαινιάζεται" η σχυνεργασία της με την Δέσποινα Βανδή.

«Στην αγκαλιά της Heaven», όπως δήλωσε και η ίδια χαρακτηριστικά, τη δισκογραφική εταιρία με την οποία έχουν ταυτιστεί οι μεγαλύτερες επιτυχίες της των τελευταίων 15 χρόνων, επέστρεψε η Δέσποινα Βανδή, στην πιο ώριμη καλλιτεχνικά και δημιουργικά περίοδο της καριέρας της. Το απόγευμα της Τρίτης 3 Ιουνίου, η superstar της ελληνικής μουσικής σκηνής, χαρούμενη και ιδιαίτερα συγκινημένη, συναντήθηκε με το Διευθύνοντα Σύμβουλο της Heaven Music κο Γιώργο Κυβέλλο στα γραφεία της εταιρίας, για την υπογραφή του νέου συμβολαίου δισκογραφικής συνεργασίας διάρκειας τριών χρόνων.     

Η επιστροφή σηματοδοτήθηκε με το single «Καλημέρα», σε μουσική Βασίλη Γαβριηλίδη και στίχους Νίκου Μωραίτη, που ήδη σημειώνει μεγάλη επιτυχία στα ραδιόφωνα, ενώ τις επόμενες ημέρες θα έχουμε την ευκαιρία να την απολαύσουμε σε ένα ολοκαίνουριο τραγούδι. Τίτλος του «Όλα αλλάζουν», σε μουσική Δημήτρη Κοντόπουλου και στίχους Βίκυς Γεροθόδωρου Η ολοκληρωμένη προσωπική δισκογραφική δουλειά της Δέσποινας Βανδή που θα κυκλοφορήσει από τη Heaven προγραμματίζεται για το φθινόπωρο, ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο επιτυχιών!

Δείτε το VIDEO.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR