counter

NEO BLOG στο FTHIS.GR - Η Happy Ελένη Τσολάκη ξεκινά το διαδικτυακό ταξίδι της!

NEO BLOG στο FTHIS.GR - Η Happy Ελένη Τσολάκη ξεκινά το διαδικτυακό ταξίδι της!
NEO BLOG στο FTHIS.GR - Η Happy Ελένη Τσολάκη ξεκινά το διαδικτυακό ταξίδι της!

ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ

 

ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ...

Ελένη ΤσολάκηΔεν θα το κρύψω. Έχω πάρα πολύ καιρό να γράψω και να μεταφέρω τις σκέψεις μου σ΄ένα χαρτί. Τώρα που γράφω είναι απογευματάκι, ο ουρανός έχει γλυκά χρώματα και σκέφτομαι διάφορα για να κεντρίσω τη προσοχή και το ενδιαφέρον σας. Στο μυαλό μου το παρομοιάζω σαν το πρώτο ραντεβού. Πρώτη γνωριμία, πρώτο σκίρτημα, πρώτα συναισθήματα. Και όλα είναι τόσο έντονα αλλά τόσο πραγματικά.  Είναι ακριβώς αυτό που το αγόρι που σ΄άρέσει μετά απο καιρό σου ζητάει να βγείτε το πρώτο σας ραντεβού. Και ενώ όλα είναι έτοιμα 1 ώρα πριν απλά δεν ξέρεις τι να βάλεις.

Ξεσηκώνεις όλη τη ντουλάπα, δανείζεσαι ρούχα απο τη κολλητή σου, δοκιμάζεις, βάζεις, βγάζεις αλλά με έναν μαγικό τρόπο τίποτα δεν είναι κατάλληλο για τη περίσταση. Και τελικά αποφασίζεις να βάλεις ένα τζην και ένα t-shirt και αν θέλει πραγματικά ο άλλος ας το εκτιμήσει -λες απο μέσα σου- . Έτσι και εγώ λοιπόν. Νιώθω σαν αυτό να είναι το πρώτο μας ραντεβού. Τόσο απλό αλλά τόσο ουσιαστικό για να καταλάβεις έναν άνθρωπο.

Επέλεξα σ΄αυτό να φορέσω τα πιο απλά αλλά αληθινά μου συναισθήματα, τις σκέψεις, τις εικόνες μου, τους προβληματισμούς μου. Και αν το αγόρι αυτό (δηλαδή εσείς) το αγαπήσετε τότε θα δημιουργήσουμε μια σχέση. Μια σχέση που μόνο σκοπό έχει να μοιραζόμαστε και να είμαστε αληθινοί. Όπως το απλό σου τζην και το t-shirt..

Το μυαλό μου γυρίζει στα παιδικά μου χρόνια, σ' εκείνα τα ημερολόγια που έχω ακόμα κρατημένα και μέσα κρύβονται οι μεγαλύτερες αλήθειες της ζωής μου. Απλά, ειλικρινά, κατανοητά. Τώρα, πολλά χρόνια μετά αυτό το ημερολόγιο, γίνεται αυτό το blog. Γεμάτο με χρώματα, ιδέες, αισιοδοξία και πολύ αγάπη. Γιατί απλά πιστεύω πως τίποτα δεν είναι τόσο δυνατό, όσο εμείς οι ίδιοι. Γιατί απλά πιστεύω ότι  τίποτα δεν μπορεί να μας φανεί όμορφο αν εμείς δεν το βλέπουμε όμορφο. Και ξέρετε μπορούμε…

Ας φτιάξουμε μαζί τα πρωινά, τη καθημερινότητα, τις συνθήκες, τους ανθρώπους για να έχουμε μια ζωή όπως ακριβώς την ονειρευτήκαμε όταν σαν παιδιά γεμίζαμε τις σελίδες ενός ημερολογίου. Απλά,αληθινά και αγνά. Ελάτε μαζί μου σ'αυτή τη διαδρομή για να ανακαλύψουμε μαζί τα μικρά πράγματα που μπορούν να ομορφύνουν τη ζωή μας. Με μια μοναδική προυπόθεση. Να είσαι, να είμαι, να είναι ο εαυτός μας... Όπως ακριβώς θα έπρεπε να είμαστε στο πρώτο ραντεβού!

Ανυπομονώ να σας ακούσω... Κάντε login, στείλτε μου τα σχόλιά σας και θα σας απαντήσω!!!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR