counter

Δημοσιογράφος δηλώνει: "Ο Λιάγκας μου έκανε βουντού"

Καλεσμένος των "Καρντάσιανς" ήταν το βράδυ της Τρίτης 27 Μαίου ο Χρήστος Νέζος. Ο Χρήστος Νέζος παραχώρησε μια απολαυστική συνέντευξη στους παρουσιαστές της εκπομπής και μίλησε μεταξύ άλλων τόσο για την φετινή τηλεοπτική συνεργασία του με τον Πέτρο Κωστόπουλο και την Τζένη Μπαλατσινού στο "Πρωινό mou", όσο και για την συνεργασία του με το Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν.

Μιλώντας για τα ατυχή περιστατικά που του συνέβαιναν στον αέρα της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του Μega όσο ήταν ακόμα παρουσιαστές ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά, ο Χρήστος Νέζος δήλωσε: «Ο Γιώργος Λιάγκας μου έκανε βουντού! Δεν μπορεί να μου έχουν τύχει όλα. Φέτος δεν μου έχει συμβεί τίποτα. Κάτι κάνει ο Γιώργος και όχι η Φαίη».

Όσο για τον Πέτρο Κωστόπουλο δήλωσε: «Μια χαρά είναι η συνεργασία μου  με τον Πέτρο. Είμαστε μια ωραία παρέα. Τον έχω θαυμάσει πολλές φορές, όταν φέρνουμε στην εκπομπή νεαρούς καλεσμένους και τους μιλάει πολύ νεανικά, σαν να είναι ο πατέρας τους.Κρατάει την πατρική συμβουλή αλλά είναι τόσο μοντέρνα η άποψη».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR