counter

Ο Χάρης Βαρθακούρης φωτογραφίζεται με την σύζυγό του & τις κόρες του και μιλά για το Just: "H Τέτα είναι άσχετη"

Ο Χάρης Βαρθακούρης φωτογραφίζεται με την σύζυγό του & τις κόρες του και μιλά για το Just: "H Τέτα είναι άσχετη"
Ο Χάρης Βαρθακούρης φωτογραφίζεται με την σύζυγό του & τις κόρες του και μιλά για το Just: "H Τέτα είναι άσχετη"

Συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! παραχώρησε ο Χάρης Βαρθακούρης και παράλληλα φωτογραφήθηκε με την σύζυγό του Αντελίνα Τελώνη και τις κόρες του Μελωδία & Λιόνα.

Ο Χάρης Βαρθακούρης μεταξύ άλλων μίλησε για την παρτερνέρ του στο "Just the two of us 2" Τέτα Καμπουρέλη αλλά και για τα λάθη που έκανε στην καριέρα του, εξαιτίας του χαρακτήρα του και των... αυτοκαταστροφικών τάσεων. Ο Χάρης Βαρθακούρης είπε στον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο: 

- Ποιο θεωρείς το µεγαλύτερο λάθος στην καριέρα σου; Χάρης: Το να βασίζοµαι στο περίφηµο ταλέντο µου και θολωµένος από έναν κουτό εγωισµό, αντί να χαµηλώσω το κεφάλι και να κάνω εγώ ο ίδιος βήµατα για την καριέρα µου και τη ζωή µου, να κάθοµαι στο σπίτι µου περιµένοντας πότε θα έρθουν να µου χτυπήσουν την πόρτα. Αντί να ψάχνοµαι εγώ για να δώσω τραγούδια, εγώ για να ηχογραφήσω τα δικά µου, εγώ για να δουλέψω σε ένα κέντρο και να πάρω εγώ ο ίδιος στα χέρια µου την τύχη µου, περίµενα να έρθουν να µου τα ζητήσουν άλλοι όλα αυτά, λες και ήταν υποχρεωµένοι να το κάνουν. Ο χρόνος περνάει πολύ γρήγορα κι όταν συνειδητοποιείς ότι η πόρτα σου δεν θα χτυπήσει ποτέ, κάνεις τον σταυρό σου να µην έχεις χάσει το τρένο για πάντα. Αρχίζεις να τρέχεις από πίσω του µήπως σταθείς τυχερός και το προλάβεις σε κάποια στάση του, αν κάνει.

- Xάρη, τι πιστεύεις ότι δεν λειτούργησε καλά και αποχωρήσατε µε την Τέτα Καµπουρέλη στο πέµπτο live του J2US; Εννοείς γιατί πιστεύω ότι αντέξαµε τόσο πολύ; (Γελάει.) Φύγαµε γιατί έτσι αποφάσισε αφενός η κριτική επιτροπή που µας έβγαλε για ακόµη µία φορά τελευταίους και αφετέρου το κοινό που, προφανώς, δεν µας ψήφισε όσο χρειαζόταν για να παραµείνουµε. Ας είµαστε ρεαλιστές. Αν δεν αποχωρούσαµε εκείνο το βράδυ, θα φεύγαµε το επόµενο ή το µεθεπόµενο. Μπορεί να είχαµε τηλεοπτικό ενδιαφέρον ως ζευγάρι, να «πουλούσαν» οι διαφορετικές προσωπικότητές µας, αλλά σίγουρα δεν παραµέναµε επειδή η Τέτα απέδιδε καλά τα τραγούδια. Στην τελική, πόσο πια να ψηφίσεις µπρίο, νάζι και χαριτωµενιά; Τουλάχιστον χαίροµαι που φύγαµε στην καλύτερή µας µέρα και όχι µε κάποια εµφάνιση του τύπου: «Ξεχάσαµε λόγια», «Χάσαµε βήµατα» και µε κράξιµο από την επιτροπή. Φύγαµε µε το κεφάλι ψηλά.

- Πιστεύεις ότι, αν δεν είχες τη συγκεκριµένη παρτενέρ, θα είχες µείνει περισσότερες εβδοµάδες στο παιχνίδι; Αν εννοείς να είχα για παρτενέρ µια έτοιµη τραγουδίστρια όπως, για παράδειγµα, τη Μυριέλλα (σ.σ. Κουρεντή), αντί για µία γυναίκα άµουση και εντελώς άσχετη µε το αντικείµενο, εννοείται πως θα ήµουν ακόµα µέσα στο παιχνίδι. Ακόµα και µία άσχετη, όπως είναι η Τέτα, θα µπορούσε να ήταν δασκάλα ενός παίκτη επιπέδου Μυριέλλας ή Μίνου (σ.σ. Θεοχάρη).

- Πάντως την εποµένη της αποχώρησής σας η Τέτα σχολίασε αναφερόµενη στις πρόβες σας, ότι ήσουν πολυάσχολος και πάλευε µόνη της για να µπορεί να είναι σωστή. ∆εν είµαι σίγουρος ότι το φόρτε της Τέτας είναι οι δηλώσεις στην κάµερα. Μπορεί να λέει κάτι, αλλά να εννοεί κάτι άλλο, και όταν τη ρωτάς «γιατί το είπες» σου απαντάει «µα δεν εννοούσα αυτό που κατάλαβαν όλοι». Σε όλη τη διάρκεια του µήνα που µείναµε στο παιχνίδι εγώ ήµουν άρρωστος. Τις δύο από τις τέσσερις εκποµπές τις έκανα µε πυρετό. Υπήρχαν πολλές µέρες που δεν είχα φωνή ούτε για να µιλήσω καλά καλά και έβηχα µε το παραµικρό. Μάλιστα µε δική της παρότρυνση, επειδή έβλεπε πόσο υπέφερα, τρεις µέρες πριν από την πρεµιέρα του σόου, πήγα σε µία φίλη της γιατρό, έκανα εξετάσεις αίµατος και ανακάλυψα ότι τελικά είχα λοίµωξη στο ιγµόρειο. Για να αντεπεξέλθω πήρα την πιο βαριά αντιβίωση που υπάρχει. Μάλιστα µέσα σ’ αυτόν τον µήνα είχα και συναυλίες που ήταν κανονισµένες πολύ καιρό πριν. Τι να πρωτοκάνω; Πώς να γίνω καλά µε τόσες καθηµερινές υποχρεώσεις; Πού να δώσω βάρος; Στις πρόβες µε την Τέτα ή στη δουλειά που βάζει ψωµί στο τραπέζι µου; Να φροντίσω την υγεία µου και την οικογένειά µου ή τη µαταιοδοξία κάποιου που µόλις γνώρισα;

- Στο τελευταίο live η ίδια αποκάλυψε ότι της έγινε πρόταση για να ασχοληθεί µε την πολιτική. Είναι ένα πρόσωπο που θα ψήφιζες; Πολύ ειλικρινά, µάρτυράς µου η γυναίκα µου, στα µέσα Απριλίου δέχθηκα και εγώ πρόταση από νεοσύστατο κόµµα και, αν δεν απατώµαι, η ίδια πρόταση έγινε σε όλο το οικοδοµικό τετράγωνο όπου µένω. Νοµίζω, ούτε η Τέτα θα ψήφιζε τον εαυτό της. ∆ιαπίστωσα ότι είναι µια σπουδαία επιχειρηµατίας, πανέξυπνη. Μη βλέπετε που πουλούσε το αγαθό και αφελές όσο ήµασταν στην εκποµπή, και θα ήταν κουτό εκ µέρους της να παραµερίσει, αυτή τη στιγµή τουλάχιστον, τη δουλειά που την έκανε πλούσια, ευρέως γνωστή και της παρέχει τη ζωή που κάνει, για να ασχοληθεί µε κάτι σάπιο και βρόµικο όπως είναι η πολιτική.

Διαβάστε περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί. 

ok cover

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR