counter

Ο Πέτρος Κωστόπουλος απαντά στις κατηγορίες της Θεοφάνιας Παπαθωμά: "Να της κάνω μήνυση;"

Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση απείλησε ότι θα κάνει ο Πέτρος Κωστόπουλος στη Θεοφανία Παπαθωμά. Αφορμή στάθηκε ένα ολόκληρο κατεβατό που έγραψε η Θεοφανία Παπαθωμά στην προσωπική της σελίδα στο facebook που μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον Πέτρο Κωστόπουλο.

Η Θεοφανία Παπαθωμά χρησιμοποίησε κάποιες φράσεις του Πέτρου Κωστόπουλου που εκείνος δεν είπε. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του παρουσιαστή, η Θεοφανία Παπαθωμά έβαλε τις φράσεις σε εισαγωγικά υποδηλώνοντας ότι τα έχει πει εκείνος.

Ποιος είδε τον Πέτρο Κωστόπουλο και δεν τον φοβήθηκε; Έξαλλος ο παρουσιαστής του Πρωινό mou χαρακτήρισε αγράμματη τη Θεοφανία Παπαθωμά καθώς όπως ανέφερε ο ίδιος, όταν βάζεις φράσεις σε εισαγωγικά σημαίνει ότι αναπαράγεις λόγια που είπε κάποιο πρόσωπο.

Το γεγονός αυτό δε συνέβη ποτέ και ο Πέτρος Κωστόπουλος φανερά ενοχλημένος δήλωσε: “Τώρα να της κάνω μια μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση;”. H Τζένη Μπαλατσινού έσπευσε να ηρεμήσει τα πνεύματα μόλις ακούστηκε ο όρος μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση. Ωστόσο, ο σύζυγος της και παρουσιαστής της εκπομπής συνέχισε να χαρακτηρίζει την ηθοποιό αγράμματη. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR