counter

J2US: Τα σχόλια της Ρούλας Κορομηλά στην Τέτα Καμπουρέλη και το Χάρη Βαρθακούρη - VIDEO

Δυσαρεστημένος ήταν ο Χάρης Βαρθακούρης την εβδομάδα που μας πέρασε, μετά το τέλος του 1ου live “Just the two of us” με την Ρούλα Κορομηλά, καθώς ενοχλήθηκε από το γέλιο της κατά την διάρκεια της κριτικής της ερμηνείας του με την Τέτα Καμπουρέλη. Συγκεκριμένα είχε ποστάρει στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter το εξής “απειλητικό” μήνυμα με αποδέκτη την διάσημη παρουσιάστρια: “ Αν την επόμενη φορά, ενώ μιλάω, κάποιος κριτής γελάει δυνατά και δε με σέβεται, την κάνω!”

Στη συνέχεια ο Χάρης Βαρθακούρης δήλωσε στην εκπομπή "Happy Day στον Alpha": "Όφειλε να ακούει, όχι να γελάει. Είναι θέμα σεβασμού", ενώ λίγο αργότερα παραδέχθηκε ότι το ξεπέρασε και αυτή η κόντρα ανήκει στο παρελθόν.   

Πως σχολίασε στο 2ο live του "Just the two of us" την εμφάνιση του Χάρη Βαρθακούρη και της Τέτας Καμπουρέλη η Ρούλα Κορομηλά;

Η παρουσιάστρια μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ερμηνεία του Χάρη Βαρθακούρη αλλά και για την προσπάθεια της Τέτας Καμπουρέλη, η οποία εμφανίστηκε βελτιωμένη τεχνικά και απέσπασε κι εκείνη καλύτερες κριτικές.

Οι τόνοι έπεσαν και όπως χαρακτηριστικά είπε ο Χάρης Βαρθακούρης σε δήλωσή του λίγες ημέρες πριν στην εκπομπή “Happy Day” στον Αlpha, “Πειράχτηκα, το διατύπωσα, κομψά νομίζω και περασμένα ξεχασμένα... Το ξεπέρασα!”

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR