counter

Eίναι ετοιμόγεννη αλλά δεν αφήνει εκδήλωση για εκδήλωση. Πάει παντού!

Eίναι ετοιμόγεννη αλλά δεν αφήνει εκδήλωση για εκδήλωση. Πάει παντού!
Eίναι ετοιμόγεννη αλλά δεν αφήνει εκδήλωση για εκδήλωση. Πάει παντού!

Σε λίγους μήνες θα κρατά στην αγκαλιά της την δεύτερη κόρη της και δείχνει να απολαμβάνει την εγκυμοσύνη της που δεν την εμποδίζει να  απολαμβάνει την κοσμική ζωή, Η 39χρονη ηθοποιός, Drew Barrymore μητέρα της 18 μηνών Olive δείχνει ότι δεν έχει διατροφικές αναστολές, μιας και δεν καταπιέζει τον εαυτό της με αυστηρή διατροφη.

Πριν λίγες ημέρες, ο φακός των paparazzi, την είχε απαθανατίσει να κάνει στάση με το πολυτελές αυτοκίνητό της σε γνωστή αλυσίδα έτοιμου φαγητού για γευτεί ένα παγωτό! Aυτό που εκπλήσσει είναι ο αριθμός  των εκδηλώσεων στις οποίες έχει παρευρεθεί μέσα σε λίγο χρονικό  διάστημα. Η Drew Barrymore απολαμβάνει τα φωτογραφικά φλας που την ακολουθούν σε κάθε της βήμα και μάλιστα εξακολουθεί να φροντίζει την εμφάνισή της ως την τελευταία λεπτομέρεια.

H Drew Barrymore απέσπασε το βραβείο "Female Star of the Year" με μια εμφάνιση που εντυπωσίασε ενώ αν και βρίσκεται ένα βήμα πριν υποδεχτεί τον πελαργό δίνει το παρών σε events που μονοπωλούν το ενδιαφέρον στην νυχτερινή ζωή του Las Vegas.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR