counter

Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας περιμένει το πρώτο της παιδί!

Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας περιμένει το πρώτο της παιδί!
Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας περιμένει το πρώτο της παιδί!

Έλενα Δραγώνα

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Μαμά θα γίνει σε λίγους μήνες η σχεδιάστρια μόδας Έλενα Δραγώνα. Η Θεσσαλονικιά δημιουργός μόδας, θα κλείσει σε λίγο καιρό τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της και βέβαια πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Η Έλενα Δραγώνα, που έχει πετύχει πολύ σημαντικές συνεργασίες και έχει υπογράψει τα ρούχα που φόρεσαν οι φιναλίστ του Διαγωνισμού Ομορφιάς του ΑΝΤ1 το 2006 αλλά και το 2009. Η Έλενα, έχει διαγωνιστεί μέσω των μοντέλων που έντυσε σε διεθνής διαγωνισμούς ομορφιάς για τις ελληνικές αποστολές, όπως Miss Υφήλιος, Miss Κόσμος και Miss Young. Μάλιστα η Αναστασία Σιδηροπούλου, που είχε στεφθεί Miss Teen orld, φορούσε δική της δημιουργία. Επίσης την σχεδιάστρια μόδας από την Θεσσαλονίκη, έχουν εμπιστευτεί πολλές διάσημες κυρίες κι έχουν φορέσει δημιουργίες της στις βραδινές τους εξόδους αλλά και νυφικά την ημέρα του γάμου τους. Η επαγγελματική της καταξίωση, έρχεται τώρα να πλαισιώσει η προσωπική της ευτυχία μιας και σε λίγο καιρό θα κρατά στα χέρια της το πρώτο της παιδί που θα είναι κοριτσάκι. Η Έλενα Δραγώνα, θα φέρει στον κόσμο το παιδί της στα τέλη του Ιουλίου και τον Ιανουάριο του 2014 παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον σύντροφό και πατέρα του παιδιού της, Χρήστο, που είναι μηχανολόγος μηχανικός στο επάγγελμα.

Το ζευγάρι μένει μαζί στην Επανομή Θεσσαλονίκης από την αρχή της σχέσης του και ανυπομονεί για τον ερχομό του νέου μέλους στην οικογένειά τους. Μάλιστα, η Έλενα Δραγώνα σχεδιάζει να κάνει την βάπτιση της κόρης της που θα έχει το όνομα Χρυσοπηγή, τον Μάϊο του 2015 στην Θεσσαλονίκη, μαζί με τον θρησκευτικό γάμο. Φυσικά τόσο το νυφικό όσο και τα βαφτιστικά θα είναι σχεδιασμένα από την ίδια που είναι γνωστή για το γούστο και τις πρωτότυπες ιδέες της. Η Έλενα, παρά την προχωρημένη εγκυμοσύνη της, συνεχίζει να δουλεύει κανονικά και να είναι συνεπής στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR