counter

Αθηνά Οικονομάκου: Φωτογραφίζεται με νυφικά και μιλά για τη σχέση της με το Φίλιππο Μιχόπουλο

Αθηνά Οικονομάκου: Φωτογραφίζεται με νυφικά και μιλά για τη σχέση της με το Φίλιππο Μιχόπουλο
Αθηνά Οικονομάκου: Φωτογραφίζεται με νυφικά και μιλά για τη σχέση της με το Φίλιππο Μιχόπουλο

Η Αθηνά Οικονομάκου έιναι από τα πρόσωπα που τον τελευταίο καιρό πρωταγωνιστούν στα περιοδικά καθώς σύμφωνα με φωτογραφίες διανύει μια πολύ καλή φάση της ζωής της. Είναι ζευγάρι με το Φίλιππο Μιχόπουλο και πρωταγωνιστεί στην πετυχημένη σειρά του Mega “Κλεμμένα Όνειρα”. H Αθηνά Οικονομάκου μίλησε ανοιχτά στο Γιάννη Πουλόπουλο για το περιοδικό ΟΚ!, φωτογραφήθηκε με νυφικά και μίλησε για το γάμο τη σχέση της αλλά και τις φορές που έχει πέσει στα “πατώματα” για κάποιον άντρα.

Έχεις βάλει ποτέ κουφέτα κάτω από το µαξιλάρι σου για να ονειρευτείς, όπως λένε, αυτόν που θα παντρευτείς;

Είχα ακούσει για αυτό το έθιµο µε τα κουφέτα, αλλά στη δική µου περίπτωση δεν λειτούργησε, γιατί δεν είδα κανέναν στον ύπνο µου. (Γελάει.) Ίσως αυτό να σηµαίνει ότι δεν θα παντρευτώ ποτέ, γιατί είναι γεγονός ότι είµαι περίεργος και ανατρεπτικός άνθρωπος και µπορεί να µη βρεθεί άντρας που θα µε αντέξει. Όταν ήµουν στο ∆ηµοτικό είχα κάνει και το άλλο µε το βαφτιστικό σταυρό που το περνούσες πάνω από την παλάµη σου και ανάλογα µε τον τρόπο που γύριζε έβλεπες πόσα παιδιά θα κάνεις. Μου βγήκε λοιπόν ότι θα αποκτήσω δύο αγόρια και ένα κορίτσι και είναι γεγονός ότι ονειρεύοµαι να έχω τρία παιδιά.

Υπήρξε κάποιος σύντροφός σου ο οποίος αν σου είχε κάνει πρόταση γάµου, θα την είχες αποδεχτεί;

Μέχρι τώρα, όχι. Μπορεί όταν ξεκινάω µία σχέση, επειδή είµαι και ενθουσιώδης άνθρωπος, να σκέφτοµαι ότι αυτός που έχω απέναντί µου είναι ο ένας και µοναδικός, αλλά διαπιστώνω ότι δεν ισχύει. Επειδή δεν θα έκανα ποτέ έναν γάµο έτσι για να πω ότι παντρεύτηκα, δεν µπορώ να πω ότι υπήρξε κάποιος σύντροφος που να µου γέννησε την επιθυµία να προχωρήσω µαζί του στο επόµενο βήµα.

Έχεις περάσει ερωτική απογοήτευση;

Ασφαλώς. Ο τρόπος που χώρισα στην πρώτη µου σχέση ήταν τόσο απρόσµενος που έκανα καιρό να τον ξεπεράσω. ∆ηµιουργήθηκε µία παρεξήγηση µε τον φίλο µου και αποφάσισε να µε χωρίσει µέσω SMS. Προσπάθησα να επικοινωνήσω µαζί του, αλλά ήταν ανένδοτος. Τελικά, επειδή έµενε στη Θεσσαλονίκη και εγώ στην Αθήνα πήρα το λεωφορείο για να τον συναντήσω. Προσπάθησα να του εξηγήσω, τον ικέτευσα να γυρίσει πίσω, αλλά δεν µε άκουγε. Με δική µου επιµονή τα ξαναβρήκαµε αλλά ύστερα από λίγο η σχέση έληξε άδοξα.

Είσαι από τις γυναίκες που όταν χωρίζουν θα κλάψουν, θα κλειστούν στον εαυτό τους, ή θα αντιδράσουν υπερβολικά;

Εξαρτάται. Το καλό µε εµένα, ακόµη και στις περιπτώσεις που έχω πέσει στα πατώµατα, είναι ότι δεν µου κρατάει πολύ. Θα κλάψω µια, δυο, τρεις µέρες, θα τον σκέφτοµαι ένα - δύο µήνες, αλλά σύντοµα θα καταλάβω ότι ήταν καλύτερο που ήρθαν έτσι τα πράγµατα. Με θυµάµαι σε µία ερωτική µου απογοήτευση να βάζω στο repeat το “Σταµάτησε του ρολογιού τους δείκτες“ της Ρένας Κουµιώτη, να κλαίω µε µαύρο δάκρυ και να έχω δίπλα µου µία φίλη µου που είχε σκάσει στα γέλια και µε κορόιδευε.  

Πριν από µερικές ηµέρες δηµοσιεύτηκαν στιγµιότυπα από κοινή νυχτερινή έξοδό σου στο Acro club µε τον επιχειρηµατία Φίλιππο Μιχόπουλο.

Ήξερα ότι θα δηµοσιευτούν, γιατί βγαίνοντας από το µαγαζί είχα δει ότι υπήρχαν φωτογράφοι. Ήµουν προετοιµασµένη.

Αν είσαι µαζί µε τον Φίλιππο και ξαναδείς απέναντί σου φωτογράφο, θα τρέξεις προς άλλη κατεύθυνση, όπως είχε συµβεί σε παλιότερη πρεµιέρα στο Παλλάς όπου συνοδευόσουν από τον Ησαΐα Ματιάµπα;

Νοµίζω πως όχι. ∆εν θα φύγω τρέχοντας. Κάνω συνήθως αυτό που νιώθω. Και αυτό έκανα και στη συγκεκριµένη περίπτωση.

Όσες φορές σού έχουν ζητήσει να επιβεβαιώσεις µία σχέση σου, η απάντηση είναι ίδια: «Θα µιλήσω ανοιχτά για την προσωπική µου ζωή µόνο όταν θα είµαι σίγουρη ότι µε αυτόν τον άντρα θα κάνω οικογένεια». Θα παραδεχόσουν ότι µε τον Φίλιππο είστε ζευγάρι;

∆εν έχω σκοπό ούτε να επιβεβαιώσω αλλά ούτε να διαψεύσω τίποτα. Είµαι πολύ καλά. Από εκεί και πέρα ο καθένας µπορεί να πιστεύει ό,τι θέλει.

Το φθινόπωρο χτύπησες τατουάζ τη φράση: «Με αγαπάω, θα µε προσέχω».

Είναι κάτι που θα έπρεπε να έχω γράψει εδώ και χρόνια, γιατί µε αντιπροσωπεύει απόλυτα.

Διαβάστε περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί:

Cover OK! 434

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR