counter

Η Πάολα απαντά σε όσους την έκριναν για την κόρη της, Παολίνα: "Να μην μιλάνε για ηθική οι πιο ανήθικοι"

Η Πάολα απαντά σε όσους την έκριναν για την κόρη της, Παολίνα: "Να μην μιλάνε για ηθική οι πιο ανήθικοι"
Η Πάολα απαντά σε όσους την έκριναν για την κόρη της, Παολίνα: "Να μην μιλάνε για ηθική οι πιο ανήθικοι"

Η Πάολα έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και τον Μιχάλη Ροδόπουλο και μίλησε για το βίντεο που έκανε τον γύρο των εκπομπών και του Διαδικτύου, λίγο μετά την Πρωτοχρονιά, με την κόρη της Παολίνα να χορεύει τσιφτετέλι στην πίστα του κέντρου που εμφανίζεται, και τα σχόλια που ακολούθησαν.

"Για την Παολίνα μίλησε η ύποπτη ηθική. Δεν μπορεί όμως να έχεις άποψη χωρίς να ξέρεις την οικογένεια κάποιου, πώς μεγάλωσε, ότι υπάρχουν γονείς πίσω από αυτόν τον καλλιτέχνη. Δεν μπορείς να κρίνεις έτσι. Κι εγώ πήγαινα μικρή στα μπουζούκια. Άκουσα και τον Χρήστο Μενιδάτη να λέει το ίδιο. Οποιοσδήποτε μίλησε έχει φέρει το παιδί του στη δουλειά του. Δεν έχει σημασία αν έχει τσιγάρο εκεί ή όχι. Έχει δικαίωμα το παιδί μου, όποια κι αν είναι η κατάσταση, να δει τον χώρο όπου ανήκει η μαμά της. Η μισή αλήθεια είναι αυτή που είπαν για το τσιγάρο. Η άλλη μισή είναι η πραγματικότητα. Πού ζουν όλοι αυτοί που μίλησαν; Σε κλίβανο; Είναι αποστειρωμένοι όλοι; Τα παιδιά τους πού είναι; Εντάξει, μπορεί να μην έρχονται στα μαγαζιά τα δικά μας. Αν όλοι αυτοί έκαναν την ίδια δουλειά με μένα, θα έρχονταν και τα δικά τους παιδιά. Δεν μπορείς όταν δεν έχεις μια νταντά που έχουν κάποιοι άλλοι, αλλά έχεις τη μανούλα σου –ευτυχώς και δόξα τω Θεώ–, να έρθει όλη η οικογένεια για την Πρωτοχρονιά και να αφήσουν το παιδί σε μια ξένη γυναίκα μακριά. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Αν είσαι φυσιολογικός άνθρωπος, αν καταλαβαίνεις τι σου γίνεται, θα φέρεις το παιδί εκεί κοντά σου. Δεν γουστάρω αυτή την κριτική. Και να μη μιλάνε για ηθική οι πιο ανήθικοι".

Σε έχουν θυμώσει, καταλαβαίνω. "Δεν περίμενα ποτέ, έστω αυτά τα λίγα που λένε για μένα, να τα πουν. Γιατί έλεγα: «Είσαι τόσο μακριά, που γουστάρεις να μην έχεις καμία σχέση με αυτούς». Αυτοί που μιλάνε έτσι για μένα δεν με έχουν δει ποτέ στην πίστα. Και τελικά έχει πλάκα γιατί λένε το ανάποδο από αυτό που ισχύει. Είναι τόσο άστοχα τα σχόλιά τους. Είναι για γέλια. Όσοι το κάνουν βέβαια βγάζουν κόμπλεξ γιατί είναι προβληματικοί άνθρωποι. Οι άλλοι κάνουν απλά τη δουλειά τους, έχουν καταλάβει ότι κάποιοι γουστάρουν την Πάολα, οπότε μιλάνε για να τους τσιγκλίσουν". 

Διαβάστε περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί. 

Εξώφυλλο ΟΚ 434 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR