counter

Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου μιλά για το γεύμα που είχε πληρώσει ο Σάκης Μπουλάς για τους φίλους του μετά την κηδεία - VIDEO

Τη μεγαλοσύνη του απέδειξε για ακόμη μια φορά ο Σάκης Μπουλάς που όπως φαίνεται έβλεπε το τέλος να πλησιάζει και δεν ήθελε να επιβαρύνει κανέναν ακόμη και μετά το θάνατό του. Ήταν ένας ωραίος τύπος όπως τον αποκαλούν όλοι, με αστείρευτο χιούμορ, ανεβασμένη διάθεση και ήθελε όλοι να χαμογελούν και να περνούν όμορφα.  

Όπως έγινε γνωστό διά στόματος Διονύση Σαββόπουλου, ο Σάκης Μπουλάς είχε πληρώσει το τραπέζι της κηδείας του και άφησε άφωνους τους φίλους του που έσπευσαν να παρευρεθούν στο εστιατόριο για την ψαρόσουπα, για την κλασική “μακαριά”. Ο μόνος που γνώριζε ήταν ο Γιάννης Ζουγανέλης σύμφωνα και με τα λεγόμενα του ιδιοκτήτη του εστιατορίου, Νίκου Κυριακόπουλου, που δόθηκε το γεύμα μετά την  κηδεία του.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του, ο Σάκης Μπουλάς είχε πει στον Γιάννη Ζουγανέλη, ότι αν τα καταφέρει και γίνει καλά θα πάνε να φάνε στη “Νησιώτισσα”. Το ίδιο του είχε πει πως θα γινόταν ακόμη και αν δεν τα κατάφερνε.

Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου δε θέλησε να δώσει όλες τις πληροφορίες καθώς επιθυμούσαν να το κρατήσουν κρυφό το γεγονός αυτό. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR