counter

Η Ευγενία Μανωλίδου μιλάει για την εγκυμοσύνη της & αποκαλύπτει γιατί δεν θα επιστρέψει στην τηλεόραση

Η Ευγενία Μανωλίδου μίλησε από τη Θεσσαλονίκη όπου βρισκόταν για συναυλίες στο κανάλι "Ε" και την εκπομπή "Αποκαλυπτικά" για την εγκυμοσύνη της και την πρόθεση να μην γυρίσει σύντομα στην τηλεόραση.  

Η Ευγενία Μανωλίδου εξήγησε πως αυτήν την περίοδο έχει αφοσιωθεί ολοκληρωτικά στην μουσική της: "Δεν μπορώ να τα μπλέξω αυτά τα δύο, δεν γίνεται, όπως και κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής μου σταδιοδρομίας στην τηλεόραση δεν έκανα τίποτα μουσικό, γιατί δεν γινότανε, δεν μπορώ τώρα που έχει πάρει η ζωή μου μια τροπή περισσότερο καλλιτεχνική, να μπλέκω άλλα πράγματα, δεν είναι δίκαιο και σωστό ούτε για τον έναν χώρο ούτε για τον άλλον.

Η Ευγενία Μανωλίδου στην ερώτηση της δημοσιογράφου για τον αν θα επιστρέψει σύντομα στην τηλεόραση απάντησε: "Με βλέπετε τόσο όσο χρειάζεται. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη για όλο αυτό που γίνεται με την μουσική πάρα πολύ χαρούμενη γιατί η οικογένεια μου υποστηρίζει αυτό που κάνω και ότι έχω κάνει στη ζωή μου το έχω κάνει με τα παιδιά μου και την οικογένεια μου, δεν με έχει σταματήσει ποτέ κάτι".

Όσο για την εγκυμοσύνη της και τον εχωμό του 4ου παιδιού της η Ευγενία Μανωλίδου είπε: "Όλα αυτά είναι ευχάριστα είναι μέσα στη ζωή και μέσα στην ευρύτερη έννοια της δημιουργίας".    

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR