counter

Η ακριβότερη τσάντα μου!

Η ακριβότερη τσάντα μου!
Η ακριβότερη τσάντα μου!

Kim Kardashian

Ξεφυλλίζοντας ένα περιοδικό, έπεσα πάνω στην πανάκριβη και για πολλούς κακόγουστη Hermes τσάντα που δώρισε ο Kanye West στην σύντροφό του Kim Kardashian τα Χριστούγεννα.

Η ιδιαίτερη τσάντα δεν είναι μια απλή (τρόπος του λέγειν) birkin Hermes bag αλλά μια τσάντα που φιλοτέχνησε ο γνωστός ζωγράφος και φίλος του ράπερ George Condo ειδικά για τα χεράκια της πληθωρικής Kim.

STAMATINAS VIEW: Υπέροχα πλάσματα

Κάπως έτσι θυμήθηκα την δική μου "ακριβότερη" και πολυτιμότερη τσάντα.

Μου την έπλεξαν πριν από μερικά χρόνια κάποια παιδάκια στη Ζανζιβάρη στη μέση του πουθενά μαζί με ένα καπέλο με λουλούδια.  

STAMATINAS VIEW: Υπέροχα πλάσματα

Πάντα μου άρεσε να εξερευνώ τις γωνιές του κόσμου και ειδικά στο παρελθόν που είχα τη δυνατότητα να ταξιδεύω, ήθελα να αφουγκράζομαι τις πραγματικές παραδόσεις κάθε λαού. Να επισκέπτομαι απάτητα μέρη και όχι τα τουριστικά που υποδεικνύουν οι ξεναγοί, κυρίως όμως να έρχομαι σε επαφή με έξυπνα και χαμογελαστά μουτράκια που δεν δίσταζαν να με πλησιάσουν.

STAMATINAS VIEW: Υπέροχα πλάσματα

Τα παιδιά έχουν ένα μαγικό τρόπο επικοινωνίας. Ακόμα κι αν δεν καταλαβαίνουν τη γλώσσα που μιλάς, σε πλησιάζουν και σου μιλάνε με τα μάτια. Στη συνέχεια σου χαμογελούν και περιμένουν ένα δικό σου νεύμα. Κάπως έτσι ξεκινά μια ιδιότυπη επικοινωνία.

Γνήσια, αληθινή, ουσιαστική.

Τι κι αν δεν μπορείς παρά να αρθρώσεις μερικές λέξεις της γλώσσας τους που διάβασες στον οδηγό, τι κι αν πιστεύετε σε διαφορετικές θρησκείες, αυτά πάντα σε αγκάλιαζαν με την ίδια θέρμη.

Μόνο στα μάτια των παιδιών πηγάζει η ανιδιοτελής και χωρίς όρια αγάπη…και γι αυτό μερικά καλάμια πλεγμένα με λουλούδια αποκτούν τεράστια αξία….

STAMATINAS VIEW: Υπέροχα πλάσματα

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR