counter

Η Χριστίνα Λαμπίρη μιλά στο FTHIS για την αιφνιδιαστική διακοπή της εκπομπής της στο ΣΚΑΪ

Η Χριστίνα Λαμπίρη μιλά στο FTHIS για την αιφνιδιαστική διακοπή της εκπομπής της στο ΣΚΑΪ
Η Χριστίνα Λαμπίρη μιλά στο FTHIS για την αιφνιδιαστική διακοπή της εκπομπής της στο ΣΚΑΪ

Χριστίνα Λαμπίρη

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Την τελευταία της εκπομπή για το Xcellent θα παρουσιάσει η Χριστίνα Λαμπίρη το μεσημέρι της Παρασκευής 28 Φεβρουαρίου από την συχνότητα του ΣΚΑΪ. Η παρουσιάστρια το περασμένο καλοκαίρι, υπέγραψε συμβόλαιο με τον τηλεοπτικό σταθμό του Φαλήρου, μετά την αποχώρησή της από το Star, μετά από πολυετή συνεργασία της με τον σταθμό.

Το τέλος του Xcellent από τον ΣΚΑΪ

Η Χριστίνα Λαμπίρη, ξεκίνησε την εκπομπή Xcellent στον ΣΚΑΪ, που στην πρεμιέρα της άρχιζε στη μία το μεσημέρι και ολοκληρωνόταν στις τρεις. Μετά από μερικούς μήνες, η εκπομπή συρρικνώθηκε κατά μία ώρα και άλλαξε τον τρόπο παρουσίασης της θεματολογίας, στρεφόμενη κυρίως στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ και τα τηλεοπτικά δρώμενα. Οι τηλεθεατές ανταποκρίθηκαν θετικά στην αλλαγή και τα νούμερα τηλεθέασης ανέβηκαν. Παρ' όλ' αυτά, οι ιθύνοντες του καναλιού επέλεξαν να διακοπεί η εκπομπή Xcellent σε δύο εβδομάδες ακριβώς. Το FTHIS.GR επικοινώνησε με την παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ Χριστίνα Λαμπίρη που επιβεβαίωσε το τέλος της εκπομπής της.

"Στις 28 Φεβρουαρίου ολοκληρώνεται ο κύκλος της εκπομπής Xcellent, είναι αλήθεια", είπε η Χριστίνα Λαμπίρη

Θα παρουσιάσετε κάποιο άλλο πρόγραμμα του σταθμού; Δεν ξέρω ποιο θα είναι το επόμενο βήμα στην συνεργασία μου με τον ΣΚΑΪ, δεν έχω συζητήσει κάτι ακόμα.

Το συμβόλαιό σας μέχρι πότε είναι σε ισχύ; Μέχρι το καλοκαίρι.

Γνωρίζετε γιατί κόπηκε η εκπομπή; Είχε ανέβει αρκετά στους πίνακες τηλεθέασης. Μας έκανε εντύπωση η εξέλιξη αυτή γιατί η εκπομπή είχε ανοδική πορεία το τελευταίο διάστημα, είχε πάρει τα πάνω της. 

Πως είναι οι σχέση σας με τον Σταμάτη Μαλέλη; Μια χαρά!

Αυτά ήταν τα λόγια της Χριστίνας Λαμπίρη για το τέλος της εκπομπής Xcellent που παρουσιάζει στον ΣΚΑΪ.

Αυλαία και για την εκπομπή της Εύας Αντωνοπούλου;

Αλλαγή όμως θα έχουμε και για την εκπομπή της Εύας Αντωνοπούλου που βγαίνει στον αέρα στις 3 το μεσημέρι. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Εύα Αντωνοπούλου είτε θα κάνει εκπομπή στην ώρα της Χριστίνας Λαμπίρη είτε θα εκφωνεί το δελτίο του Σαββατοκύριακου. Κι όλα αυτά; Το τηλεοπτικό ρεπορτάζ θέλει την Άννα Δρούζα να αναλαμβάνει εκπομπή από τις 3 το μεσημέρι μέχρι τις 5 το απόγευμα. Η εκπομπή θα είναι στα πρότυπα του προγράμματος "Μπορώ" που είχαμε δει να παρουσιάζει πριν μερικά χρόνια.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR